Cum dezactivez sunetul tastaturii pe telefonul meu Xiaomi?

Cum dezactivez sunetul tastaturii pe telefonul meu Xiaomi?

Sunetul tastaturii, care obișnuia să vă însoțească în fiecare zi, s-a transformat în timp într-o adevărată neplăcere? De fiecare dată când atingeți ecranul, introduceți un cuvânt într-un motor de căutare pe internet sau compuneți un mesaj text, începe să vă facă să tremurați? Relaxează-te! Cunoaștem o modalitate rapidă și eficientă de a scăpa de zgomotul nepopular al tastaturii de pe smartphone-ul tău!

Cum dezactivez sunetul tastaturii pe telefonul meu Xiaomi, Redmi sau POCO?

1. Deschideți aplicația Setări.

2. Dintre opțiunile disponibile, selectați din listăSunet și vibrație. .

3. Apoi, în fereastra nou deschisă, accesați Setari adiționale..

4. În ultimul pas, faceți clic pe butonul albastru de lângă subpunctul Sunete la atingere pentru a dezactiva sunetul tastaturii de pe telefonul dvs.

5. În plus: Dacă doriți, de asemenea, să dezactivați sunetul care vă însoțește atunci când formați un număr, faceți clic pe butonul albastru de deasupra subpunctului Sunete la atingere, mai exact Tonuri atingere apel, în etapa precedentă.

Asta este tot ce trebuie să faceți pentru a vă bucura din nou de liniște și calmul de a da click pe tastatura telefonului.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.