Cum export contactele de pe telefonul Xiaomi?

Cum export contactele de pe telefonul Xiaomi?

Primul pas - Deschideți aplicația Contacte

Porniți sau deblocați telefonul și accesați aplicația "Contacte" din Google. Îl veți găsi în dosarul "Google" sau în sertarul cu aplicații.

Și ce urmează?

Dacă vedeți o listă cu contactele dumneavoastră, sunteți pe drumul cel bun! Uitați-vă în partea de jos a ecranului, veți găsi o împărțire în alte două categorii. Prima va fi doar "Contacte", iar următoarea va fi "Remediați și gestionați". Selectați al doilea element.

Mutarea contactelor pe cartela SIM

Aveți acum două opțiuni din care puteți alege. Dacă doriți să transferați numere de pe telefon pe cartela SIM, selectați caseta intitulată " Exportați in fișier" și decideți dacă doriți ca datele să ajungă în contul Google (unde puteți stoca lista de prieteni) sau pe cartela SIM. După ce ați selectat cartela, selectați-o și confirmați operațiunea cu butonul "Exportați .vcf file". Gata, toate informațiile dvs. sunt acum în siguranță pe cartela SIM.

De la cartelă SIM la telefoane smart POCO, Xiaomi sau Redmi

În situația transferului numerelor stocate pe un telefon Xiaomi, Redmi sau POCO, reveniți la penultimul punct. După selectarea secțiunii "Remediați și gestionați", atingeți pictograma cu inscripția " importați de pe SIM". Cu ajutorul listei de verificare, puteți stabili cu ușurință de ce contacte veți avea nevoie și de care puteți uita. După ce ați decis ce date doriți să păstrați, faceți clic pe "Import". Asta e tot!

Importați și exportați dintr-un cont Google

Când vă aflați în panoul "Reparați și gestionați", puteți exporta contactele într-un fișier și le puteți transfera în contul Google. Merită să faceți acest lucru, deoarece, dacă smartphone-ul este furat sau pierdut/deteriorat, veți pierde accesul la datele stocate pe acesta. Contactele transferate în contul Google vor rămâne acolo atât timp cât doriți.

Ați găsit acest ghid util?

Nu uitați să urmăriți profilurile noastre de social media! În fiecare zi, împărtășim acolo resurse interesante și vă reamintim de noile articole de pe blog. Dacă acest tutorial ți s-a părut folositor, cere-ne mai multe și vizitează-ne regulat pe Facebook pentru a te asigura că nu-l pierzi pe următorul!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.