Telefoanele Xiaomi au Google Play?

Telefoanele Xiaomi au Google Play?

Funcționalitatea completă a serviciilor Google Play pe fiecare smartphone este un lucru firesc, nu-i așa? Ultimii ani au arătat că nu este chiar așa... Dar stați liniștiți! Atunci când vă alegeți telefoanele de la Mi-Home.ro, puteți fi siguri că fiecare telefon are acces la magazinul Google și la aplicațiile sale. Astfel, vă puteți descărca jocurile preferate, muzica sau chiar cărțile în format digital. Ce model de smartphone ar trebui să alegi, având în vedere că fiecare dintre ele are caracteristicile menționate mai sus? Suntem aici pentru a vă ajuta!

Seria Redmi

Să începem cu telefoanele Redmi și Redmi Note. Acestea sunt smartphone-uri recunoscute pe scară largă ca fiind ideale pentru utilizarea zilnică, oferind un raport preț/performanță ideal. Acestea sunt cel mai adesea echipate cu acumulatori de 5000 mAh, ceea ce le maximizează durata de viață a bateriei. Un exemplu perfect în acest sens este Redmi Note 11 Pro, care, cu procesorul său rapid MediaTek Helio G96 și frumosul ecran AMOLED de 120 Hz, va oferi un confort complet în timpul muncii și divertismentului. Puteți găsi în gamă chiar și un model care costă sub 500 de lei! Datorită sistemului optimizat Android 12 Go, Redmi A1 garantează o funcționare fără probleme și fără întârzieri nedorite. Alegeți seria Redmi și economisiți imediat!

Telefoanele Xiaomi

Locul de onoare pe podium în lista de astăzi este ocupat de Xiaomi 12, un smartphone extrem de meritoriu. Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 de vârf de gamă și calitatea perfectă a calității de construcție a șasiului sunt doar câteva dintre punctele sale forte. Setul de camere foto emblematice, prevăzut cu un senzor de 50 MP, reușește să stoarcă cât mai multe detalii din fiecare cadru, indiferent de condițiile de iluminare. Dacă visați la un telefon Xiaomi și bugetul dvs. se apropie de 2000 de lei, aruncați o privire la cea mai ieftină variantă a lui Xiaomi 11 Lite 5G NE. Cu 6GB de RAM și 128GB de memorie încorporată, este combinația perfectă pentru a vă bucura de performanțe fluide și de posibilitatea de a vă extinde liber biblioteca de aplicații virtuale fără a fi nevoie să cumpărați un card microSD.

Telefoane POCO

Această serie este asociată în primul rând cu performanța pură și prestația perfectă în jocurile mobile... Iar aceste asocieri sunt absolut corecte! Unul dintre cele mai recente smartphone-uri POCO, modelul F4 GT se mândrește cu un procesor flagship Snapdragon 8 Gen 1 și până la 12GB de memorie RAM rapidă! Gama de telefoane POCO abundă în dispozitive din toate categoriile de preț, chiar și cele sub 1.000 de lei. Atunci când alegeți POCO M5s, puteți conta pe performanțe solide, pe o baterie uriașă de 5000 mAh, la fel ca în cazul seriei Redmi, și pe o cameră foto de 64 MP de ultimă generație. Faceți clic aici și pariați pe o performanță fără compromisuri!

Grea alegere, nu? Vă puteți înscrie oricând la newsletter-ul nostru și vă vom anunța despre cele mai recente lansări de smartphone-uri, promoții și multe altele!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.