Flagship-ul cu drepturi depline al lui Xiaomi?

Flagship-ul cu drepturi depline al lui Xiaomi?

Aparat foto de vârf, ecran de vârf, performanță de vârf.

La ce ne putem aștepta cu adevărat de la unul dintre cei mai puternici reprezentanți, din seria deja legendară Mi 10T?

Este perfect din toate punctele de vedere? La aceste și alte întrebări, vom încerca să căutăm răspunsuri în articolul de mai jos.

 

 

Afișaj remarcabil

Mi10T Pro este un smartphone puternic vizibil și memorabil pentru o perioadă lungă de timp.

Toate acestea se datorează ecranului de dimensiuni considerabile în calitate FHD+ cu o diagonală care ajunge până la 6,67". Ecranul IPS utilizat aici, cu binecunoscuta sa rezoluție de 2400 × 1080 px și luminozitatea maximă de 650 nits, va garanta atât unghiuri de vizualizare bune, cât și o reproducere precisă a culorilor.

La rândul său, detaliile sale vor oferi o experiență vizuală de cel mai înalt nivel, iar mulți dintre concurenții săi vă vor face inima să bată mai repede.

Fotografii profesionale

Ceea ce iese în evidență la Mi 10T Pro este camera principală de 108 MP. Această caracteristică, combinată cu stabilizarea optică a imaginii, este o garanție a cadrelor perfecte și, prin urmare, o alternativă excelentă pentru toți iubitorii de fotografie mobilă la cel mai înalt nivel.

Deși, individual, celelalte camere utilizate în Mi10T Pro au un rol firesc, în ansamblu, ele formează o combinație solidă de care nici cel mai experimentat fotograf nu s-ar rușina. Acestea sunt specificațiile exacte ale tuturor camerelor utilizate în Mi 10T Pro:

- Camera principală 108 MP (f/1,69, zoom optic 30x)

- Camra wide de 13 MP (f/2,4, unghi de vizualizare de 123°)

- Camera macro 5 MP (f/2,4, focalizare automată de 2cm-10cm)

- Camera frontală 20 MP (f/2,2)

Să aruncăm o privire în interior

În inima lui Xiaomi Mi 10T Pro se află procesorul emblematic Qualcomm® Snapdragon™ 865, ale cărui performanțe îmbunătățite vor asigura o muncă incredibil de rapidă a smartphone-ului și o experiență 5G de înaltă calitate. în plus, Mi 10T Pro este susținut de o memorie RAM în valoare de până la 8 GB, ceea ce ar putea surprinde mulți fani ai componentelor solide.

Memoria internă în intervalul de la 128 la 256 GB este o bază excelentă pentru a concura cu cei mai capacitivi reprezentanți ai pieței.

Fluiditate la superlativ

În contextul componentelor emblematice utilizate în Xiaomi Mi 10T Pro, este imposibil să nu menționăm rata de reîmprospătare a ecranului, a cărei valoare maximă vă poate face pielea de găină. Acesta oscilează în limitele a 144 Hz, oferind posibilitatea de a afișa până la 144 de cadre pe secundă! Soluția aplicată aici are un efect extrem de pozitiv asupra culturii de lucru deja foarte ridicate a întregului dispozitiv.

Trebuie remarcat, totuși, că frecvența în cauză funcționează în modul adaptiv. Ce înseamnă acest lucru în practică? Mi 10T Pro analizează conținutul vizualizat în acel moment și, pe această bază, selectează cea mai potrivită frecvență.

Acest lucru este dictat de o economie și mai mare a bateriei, care, în cazul unui echipament de acest tip, este aproape la limită.

Baterie PUTERNICĂ

Merită laudă și (sau poate chiar mai presus de toate?) bateria extrem de eficientă, a cărei capacitate de 5000 mAh rezistă cu succes la o zi întreagă de utilizare foarte intensă. Nici încărcarea rapidă nu va fi o problemă cu Xiaomi Mi 10T Pro, deoarece ori de câte ori apare o astfel de nevoie, un încărcător de 33W, care este parte integrantă a kitului, va veni cu un ajutor instantaneu.

Lumina intermitentă care vă amintește de un smartphone descărcat va înceta în sfârșit să vă mai petreacă somnul de pe pleoape. Nu trebuie decât să vă conectați smartphone-ul cu o oră înainte de a ieși din casă și vă veți putea bucura de beneficiile sale timp de câteva ore!

#XiaoMi mai bine!

Este greu de găsit un reprezentant mai demn în această gamă de preț decât Xiaomi Mi 10T Pro. Ultra-rapid, fabricat solid, demențial de prezentabil.

Poți să ceri ceva mai mult? Nu merită încă o dată să aveți încredere în componente solide și soluții dovedite?

Specificații

Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 865-8 × Kryo™ 585, tactat la o frecvență de până la 2,84 GHz

Afișaj IPS, 6,67", 144 Hz-Rezoluție de 2400 × 1080 px

RAM / Memorie încorporată 8/128 GB sau 8/256 GB (în funcție de variantă)

Camera spate-108 MP + 13 MP + 5 MP

Cameră frontală- 20 MP

Capacitate baterie 5000 mAh

Încărcare prin cablu 33 W

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.