Un zâmbet frumos cu Xiaomi!

Un zâmbet frumos cu Xiaomi!

Periuța de dinți sonică reproiectată de Xiaomi

Sporește confortul și plăcerea activităților zilnice, asigurând un zâmbet maxim de frumos în fiecare zi! Periuța de dinți electrică Mi T500 funcționează mai silențios și vibrațiile sale sunt mai moi.

Am modificat dispozitivul prin completarea acestuia cu o funcție de reglare a forței de periere. Când apăsați prea tare periuța de dinți pe dinți, indicatorul de putere va clipi.

Efectuează un număr impresionant de 31.000 de rotații pe minut, iar fiecare dintre ele îți va aduce un zâmbet și mai mare pe față!

Țineți totul sub control

Am actualizat aplicația pentru a vă putea verifica datele de periaj într-un raport zilnic sau săptămânal

Veți avea informații detaliate despre cantitatea de presiune pe care ați aplicat-o, unghiul în care ați periat și cât de bine ați curățat fiecare dinte.

Schimbarea capului de perie este rapidă și ușoară și nici aplicația nu uită să te anunțe când este timpul să îl schimbi.

Alegeți culoarea dvs.

Atunci când alegeți periuța de dinți electrică Mi T500, aceasta vine cu 3 garnituri colorate interschimbabile. Acest lucru vă permite să vă personalizați periuța de dinți, făcându-o să iasă în evidență față de restul.

În plus față de capul standard al periuței de dinți electrice Mi Electric Toothbrush Head Regular, aveți opțiunea de a achiziționa alte două tipuri pentru dinți și gingii foarte sensibile.

Pentru gingiile foarte sensibile, vă recomandăm periuța de dinți electrică Mi Electric Toothbrush Head Sensitive tips. Acestea pot fi utilizate în siguranță chiar și în timpul tratamentului ortodontic.

Capul este acoperit cu cauciuc ecologic, ceea ce se traduce printr-un confort mai mare de utilizare și o ușurare pentru dinții sensibili. Fiecare cap este ambalat în vid pentru a garanta siguranța și igiena.

Tot ce este mic, este și frumos

Mi Electric Toothbrush Head Mini este un set de 3 vârfuri originale pentru periuțele de dinți sonice Xiaomi de dimensiuni mai mici.

Utilizând peri americani DuPont de calitate superioară, periuța de dinți nu conține metale și este extrem de eficientă pentru utilizarea zilnică.

Obțineți vârful potrivit pentru nevoile dvs. și bucurați-vă de un zâmbet frumos în fiecare zi cu Xiaomi!

Vrei sa afli primul despre noutățile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.