Xiaomi umidificator de aer

Xiaomi umidificator de aer

Aveți gura uscată și probleme de respirație cauzate de aerul insuficient umidificat?

Puternicul Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier se grăbește să vă ajute!

Monitorizați calitatea aerului umidificat prin intermediul aplicației Xiaomi Home de pe smartphone-ul dvs. și controlați de la distanță umidificatorul cu integrarea Google Assistant și Alexa.

Oferiți o șansă umidificatorului Mi Smart Antibacterial Humidifier și simțiți ușurința de a respira un aer perfect umidificat!

 

 

Funcționare neîntreruptă

Cu o capacitate mare a rezervorului de până la 4,5 litri, aveți garanția unei funcționări îndelungate fără reumplere - o reumplere completă este suficientă pentru 15 ore de funcționare continuă!

Uitați de trezirile nocturne pentru a reumple apa, umidificatorul Xiaomi este conceput pentru a vă oferi un somn profund.

Recipientul de apă al umidificatorului Mi Smart Antibacterial Humidifier mai ascunde un secret... În timpul funcționării, acesta emite lumină UV-C în interiorul recipientului, ucigând germenii din apă, astfel încât să fii sigur că respiri un aer curat și sănătos.

Are grijă de sănătatea dumneavoastră în mod automat

Umidificatorul Mi Smart Antibacterial Humidifier oferă 3 moduri manuale, fiecare mod succesiv oferind o eficiență mai mare cu care umidificatorul pulverizează o ceață rece. Reglați din mers intensitatea umidificatorului și adaptați-l la mediul dumneavoastră. Ce se întâmplă dacă nu știți care este cel mai bun mod pentru casa dumneavoastră?

Nici o problemă! Umidificatorul Mi Smart Antibacterial Humidifier este echipat cu un mod automat, după ce selectați oricare dintre ele, umidificatorul va alege intensitatea potrivită, menținând umiditatea optimă în cameră.

Integrare completă cu Xiaomi Home

Puteți monitoriza progresul umidificatorului în aplicația simplă Xiaomi Home. Verificați umiditatea ambientală curentă, schimbați modurile umidificatorului antibacterian Mi Smart și multe altele - toate la îndemâna dumneavoastră!

Umidificatorul Xiaomi aduce, de asemenea, confortul controlului vocal cu compatibilitate cu Google Assistant și Alexa. De acum încolo, aerul umidificat va fi la dispoziția dumneavoastră!

Doriți să creați o atmosferă perfectă în casa dvs. cu o umiditate optimă a aerului?

Vă așteptați la o funcționare silențioasă și îndelungată a dispozitivului, fără umplerea frecventă a rezervorului de apă?

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier de la Xiaomi Mi este o garanție a umidificării eficiente și silențioase chiar și în apartamentele mari. Nu stați pe gânduri, și simțiți diferența împreună cu Xiaomi!

Vara e mai plăcuta cu Xiaomi!

Vrei sa afli primul despre produsele Xiaomi?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.