Umbrela automată de la Xiaomi

Umbrela automată de la Xiaomi

Mi Automatic Umbrella

Vă întrebați ce asigură calitatea extraordinară a produselor Xiaomi?

Astăzi vom face un zoom asupra răspunsului la această întrebare pe exemplul Umbrelei automate Mi - un articol simplu, realizat cu atenție la fiecare detaliu.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe, bine ați venit!

Înfruntați ploile torențiale!

Nici o ploaie nu se va teme de tine, deoarece umbrela automată Xiaomi Mi este fabricată din țesătură FONEWR din Taiwan cu tapițerie impermeabilă.

Nicio picătură nu va pătrunde în husa umbrelei, iar coafura dvs. va rămâne intactă.

Întinderea largă a umbrelei vă va menține confortabil chiar și în timpul unei ploi torențiale.

Umbrela poate fi pliată rapid și ușor, iar proprietățile antiinfiltrare ale țesăturii înseamnă că, chiar și după o ploaie puternică, trebuie doar să o scuturați pentru a o face să se usuce din nou.

Doar adu o umbrelă...

Protecția împotriva ploii nu este tot ceea ce oferă Mi Automatic Umbrella. În plină lumină solară, vă puteți crea singuri umbra pe care o doriți, reducând razele UV dăunătoare.

Învelișul UVtex FABRICS, cu rezistența ridicată a culorilor și durabilitatea ridicată, va oferi umbră și izolație în zilele însorite și fierbinți.

Proprietățile învelișului UVtex FABRICS blochează eficient razele ultraviolete și UV dăunătoare.

Materialele pe care le folosim pentru fabricarea Umbrelei automate Mi au proprietăți deosebite, rămânând în același timp extrem de ușoare.

Umbrela cântărește mai puțin de 420 g și, atunci când este pliată, va încăpea cu ușurință în bagajul de mână sau în geanta de mână.

Puteți lua Mi Automatic Umbrella oriunde cu dumneavoastră!

Design rafinat

Am avut grijă să facem din Xiaomi Mi Automatic Umbrella o construcție solidă.

Bara umbrelei este fabricată din fier SPCC41, ceea ce îi asigură rezistența și durabilitatea.

Atunci când pliați Mi Automatic Umbrella, nu veți experimenta o senzație de săritură - umbrela se va plia rapid și fără probleme.

Scheletul Umbrelei Mi Automatic Umbrella a fost supus unui proces de electrificare, ceea ce îl face mai rezistent la coroziune, fricțiune, iar durabilitatea sa va asigura utilizarea pentru o perioadă lungă de timp.

Fiecare detaliu al designului este prelucrat până la ultima... captură.

Prinderile umbrelei au fost ascunse atât de ingenios în înveliș, încât devin aproape invizibile. Datorită aplicării lor precise, am îmbunătățit siguranța și estetica produsului.

O umbrelă pe care vă puteți baza

Dacă încă nu aveți umbrela perfectă care să se descurce în timpul unei ploi torențiale sau al unui soare aspru, nu trebuie să mai căutați.

Umbrela Xiaomi Mi Automatic Umbrella este umbrela perfectă, rafinată în toate aspectele.

Vrei sa afli primul despre produsele de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.