Bine ai venit, Mi Cordless Screwdriver!

Bine ai venit, Mi Cordless Screwdriver!

Ne-am prins!

Pentru cei dornici de noutăți, am găsit ceva special.

Mi Cordless Screwdriver se află deja pe site-ul nostru - este o șurubelniță modernă Xiaomi care se va potrivi perfect în colecția celor mai necesare unelte ale tale.

Vedeți de ce este capabilă și planificați unde să înșurubați primele rafturi. În timp ce încă vă întrebați, nu ezitați să obțineți mai multe detalii mai jos.

 

Care este cel mai nou gadget DIY?

Fără fir, fără complicații și compact! Veți încărca rapid șurubelnița fără fir Mi Cordless Screwdriver cu un cablu de intrare USB-C.

Cu ajutorul șurubelniței Xiaomi, veți face orice reparații necesare, deoarece am inclus până la 12 tipuri de biți, realizați din oțel S2 durabil.

Tot ceea ce primești la comandă este ambalat într-o carcasă elegantă, pe care o poți lua cu tine oriunde.

Tot ce aveți nevoie în kit!

După cum am menționat, împreună cu noua dvs. șurubelniță primiți 12 biți din oțel S2.

Toate sunt depozitate în siguranță într-o mică husă, astfel încât transportul lor va fi ușor și nimic nu se va pierde.

Pentru întregul set, am pregătit o husă de transport, care conține toate elementele setului.

Fiecare bit este magnetizat, astfel încât este ușor să le puneți într-un mandrină de găurit stabilă.

Burghiele incluse în set sunt:

PH1; PH2; PH3

H5; H4; H3

SL4; SL6

PZ2

TORX T15; TORX T20; TORX T25

Câștigător al premiului iF Design Award

Privind noua șurubelniță Xiaomi, se acordă atenție farmecului său incontestabil.

Ea a fost recunoscută de profesioniști.

Designul șurubelniței fără fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver a devenit câștigătorul premiului iF Design, unul dintre cele mai prestigioase 4 premii din lume.

Nu e de mirare, designul este extrem de elegant și sofisticat pentru un dispozitiv de acest tip.

Finisajul mat cu lac UV este impresionant și contribuie la caracterul general.

Comoditatea DIY

Un design bun înseamnă comoditate în utilizare, iar acest lucru este oferit de un cadran care poate fi schimbat sau blocat cu ușurință în sensul de rotație al șurubelniței.

L-ul indică direcția de deșurubare, R-ul pentru înșurubare, iar punctul este pentru a bloca rotația.

Dacă trebuie să folosiți șurubelnița fără fir Mi Cordless Screwdriver într-un loc greu accesibil, folosiți cablul de extensie inclus, iar când nu vedeți exact, porniți janta cu LED, care va arunca un teanc de lumină utilă.

Cunoașteți deja elementele de bază despre șurubelnița fără fir Mi Cordless, poate că a venit rândul dvs. să o încercați?

Probabil că reparațiile mici și mai mari sunt deja în așteptare, așa că nu mai ezitați și comandați-vă propria șurubelniță Xiaomi!

Începeți aventura dvs. cu Xiaomi!

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.