Esti pregatit? Vine Xiaomi 11T Pro.

Esti pregatit? Vine Xiaomi 11T Pro.

Xiaomi 11T Pro se apropie.

Adevărul este că ediția Mi 11T, deja de bază, fără insigna Pro, se mândrește cu performanțe excelente, super camere și funcționalități de-a dreptul incredibile. Ce se întâmplă dacă adăugăm denumirea Pro la această combinație periculoasă? Atunci va fi creat nimic mai puțin decât Xiaomi Mi 11T Pro, un smartphone care vă ia în serios fiecare comandă.

Ce face ca versiunea Pro să fie atât de specială?

Între schimbările majore și cele minore, cea mai importantă este cu siguranță procesorul emblematic Qualcomm® Snapdragon™ 888, care va face ca fiecare moment petrecut cu Xiaomi Mi 11T Pro să fie unul special. Dacă sunteți pasionat de jocuri, nu ne putem imagina un smartphone mai bun pentru această sarcină. Bucurați-vă de animații ultra-ușoare dictate de un procesor rapid și de un ecran AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz! Cu performanțe atât de bune în titlurile mobile, menționarea fluidității utilizării zilnice este doar o formalitate. 8 sau 12 GB de memorie RAM rapidă (în funcție de variantă) reprezintă o garanție că orice aplicație, chiar și cea mai lentă, va rula într-o clipită. Toate acestea funcționează sub supravegherea strictă a sistemului MIUI 12.5, cu anunțata actualizare iminentă la versiunea 13. Cumpărând Xiaomi Mi 11T Pro, sunteți sigur că este o investiție pentru ani de zile, care vă va răsplăti cu performanțe maxime, patch-uri de securitate frecvente și acele patch-uri de sistem pe care le așteptați cel mai mult.

Filmați în 8K, pe bune

Visezi să creezi conținut de calitate profesională? Tot ce ai nevoie este o cameră uimitoare de 108 MP pentru a înregistra la o rezoluție uriașă de 7680 × 4320. Asta înseamnă peste 33 de milioane de pixeli în fiecare cadru! Acest număr impune respect și este și mai impresionant atunci când vezi cu ochii tăi filmele realizate cu această cameră. Dar dacă vă place mai mult fotografia decât cinematografia? Astfel, puteți fi siguri că fiecare fotografie va fi potrivită pentru o ramă foto. Cu atât de mulți megapixeli, puteți mări foarte mult fără a compromite calitatea. Numeroasele moduri asistate de inteligență artificială, inclusiv neprețuitul Mod Noapte, asigură fotografii de calitate chiar și atunci când peisajul este întunecat.

Aspect perfect

Culorile rămân neschimbate față de Mi 11T, pentru că nu prea are rost să schimbi ceva care este perfect, nu? Există nuanța albă ca zăpada Moonlight White, albastru deschis Celestial Blue, care amintește de nuanța iconică Winter Blue și nuanța meteorit Meteorite Gray. Există câte ceva pentru toată lumea și toată lumea se va simți conectată la smartphone-ul său datorită combinației perfecte de culori. Alegeți culoarea preferată și simțiți-vă uniți cu Xiaomi Mi 11T Pro! Fiți profesionist

Așteptați sosirea lui Xiaomi Mi 11T Pro la Mi-Home.ro și simțiți respirația de performanță pură și funcționalitate completă! Începeți aventura dvs. cu Xiaomi! Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania? Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.