Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

În timpul transmisiunii live din septembrie, am vorbit despre ceea ce am realizat până acum și despre ceea ce vom putea oferi în curând. Am prezentat destul de multe inovații, iar astăzi ne vom uita și mai atent la una dintre ele. Eroul articolului este Xiaomi 11 Lite 5G New Edition, un smartphone căruia i se prezice un viitor strălucit.

Ce își poate permite acest model? Veți afla în câteva momente!

Uită-te la aceste culori...

Înainte de a intra în specificații, să aruncăm o privire la ceea ce este vizibil cu ochiul liber. vem de-a face cu nu mai puțin de 4 culori dezvăluite de noul Xiaomi 11T Lite NE. Primul pe listă este un model negru luxos denumit cu mândrie Truffle Black. Este un negru ușor mat care arată frumos oricând și oriunde. Pentru varietate, am introdus, de asemenea, opțiuni mai îndrăznețe. Bubblegum Blue, care este un albastru frumos și o nuanță de roz piersică Peach Pink. Punctul forte este modelul unic Snowflake White, care este un model alb cu un mic accent. Partea din spate a telefonului în această nuanță strălucește, imitând fulgii de zăpadă. Ca de obicei, seria nu a dezamăgit, și nu numai în ceea ce privește aspectul vizual...

Putere, energie, Xiaomi 11T Lite NE

Telefonul în cauză arată foarte bine, dar este timpul să trecem la ceea ce contează, adică la inima însăși a smartphone-ului. Chipset-ul care echipează Xiaomi 11T Lite NE este Qualcomm® Snapdragon™ 778G. Acesta face ca telefonul să fie rapid, fiabil și pregătit pentru toate provocările care îi sunt lansate. O baterie mare, cu o capacitate de 4250 mAh, va menține telefonul în standby complet pentru o perioadă lungă de timp.

Iar după o zi plină de sarcini, veți putea să reîncărcați rapid Xiaomi 11T Lite NE cu încărcare rapidă de 33W.

Noi capabilități cinematografice

Întreaga serie Xiaomi 11T a fost dotată cu un set de caracteristici și funcții care vă vor facilita crearea de videoclipuri și fotografii de cea mai bună calitate. Noile opțiuni, cum ar fi oprirea în timp, zoomul magic, înghețarea cadrului sau funcția "lume paralelă" vă vor permite să surprindeți spectatorii videoclipurilor dvs. Puteți să vă duceți creațiile la un nou nivel împreună cu abilitățile aproape magice ale Xiaomi 11T Lite NE.

Și are doar 158 de grame!

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition este, după cum sugerează și numele, un smartphone extrem de subțire. Cu doar 158 de grame, va ține greutatea îndatoririlor și provocărilor care îl așteaptă în timpul zilei. Nu numai designul frumos și capacitățile video excelente sunt combinate în acest mic dispozitiv Xiaomi 11T Lite NE este, de asemenea, despre plățile de proximitate datorită modulului NFC încorporat și garanția conectivității instantanee datorită 5G la bord.

Așteptați deja Xiaomi 11T Lite NE? Țineți-vă răsuflarea, pentru că vine imediat. Începeți aventura dvs. cu Xiaomi! Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?
Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.