NFC pe Xiaomi Mi Smart Band 6!

NFC pe Xiaomi Mi Smart Band 6!

Xiaomi Mi Smart Band 6 cu NFC este în România

Dinrecentă brățară sportivă de la Xiaomi este esența completă a modelului fără funcția NFC, cu adăugarea acestei funcționalități cheie. Și de ce este atât de important? Permiteți-ne să vă spunem o poveste...

Pentru că banii nu sunt cel mai important lucru

Totuși, Mi Smart Band 6 NFC nu trăiește doar din plăți. Inima acestei brățări inteligente este exercițiul fizic, iar treaba ei este să toarne în tine motivația pentru antrenamentele zilnice. Și dacă tot vorbim de exerciții, avem la dispoziție până la 30 de exerciții din care poți alege! Îți place să alergi, să înoți sau poate să te joci cu mingea ta preferată? Nicio problemă, Mi Smart Band 6 NFC poate face și asta. Și dacă vă place boxul, badmintonul sau dansul Zumba? Sunteți la adresa potrivită. Această bandă inteligentă va ține pasul cu tine, indiferent de sportul pe care îl preferi.

Totul la îndemână

Datorită ecranului generos de 1,56", puteți fi sigur că nu pierdeți nicio notificare. Fiecare mesaj va putea fi citit chiar și în lumina puternică a soarelui, datorită tehnologiei AMOLED și a unei luminozități de până la 450 nits. Conectați brățara la smartphone-ul dvs. cu ajutorul aplicației Mi Fit și fiți la curent cu cele mai recente știri din lume! Sparge tiparele Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC este partenerul perfect pentru fiecare zi. Când te trezești alături de ea, o poți lua pentru un antrenament intens, mai târziu pentru cumpărături, iar când vine seara, îți va dezvălui fiecare secret datorită ecranului său încăpător cu rezoluție de 152 × 486. Bateria de dimensiuni considerabile va menține Mi Smart Band 6 NFC gata de funcționare timp de 12 zile fără încărcare! Și se spunea că partenerul perfect nu există...

Aștepți deja cu nerăbdare să o faci?

Dacă deja abia așteptați să mergeți la cel mai apropiat magazin și să cumpărați ceva cu ajutorul unei brățări inteligente, atunci este semn că Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC este cu siguranță pentru dumneavoastră! Urmăriți Mi-Home.ro și garantați-vă un timp plin de activități împreună cu Xiaomi!

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?
Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.