Creșteți raza de acțiune a rețelei Wi-Fi cu Xiaomi

Creșteți raza de acțiune a rețelei Wi-Fi cu Xiaomi

Ce este Mi Wi-Fi Range Extender Pro?

Este răspunsul la interferențele Wi-Fi. Dacă semnalul nu ajunge în toate locațiile cheie din locuința dvs., Mi Wi-Fi Range Extender Pro îi îmbunătățește puterea.

Acest produs este ca o oglindă care reflectă razele soarelui, direcționând lumina mai departe.

Rămâneți alături de noi și aflați mai multe despre caracteristicile uimitoare ale lui Mi Wi-Fi Range Extender Pro!

 

Trece prin pereți

Chiar și în cazul clădirilor cu multi pereți, acesta va amplifica semnalul Wi-Fi și vă va permite să vă bucurați de acces la rețea de mare viteză.

De acum înainte, vă puteți bucura din plin de divertisment neîntrerupt și nu veți mai întâlni zone moarte în care nu vă puteți conecta la lume.

Economisiți date și bani

Nu vă mai conectați la cursuri, prin rețeaua mobilă. Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro va egaliza semnalul, astfel încât fiecare dispozitiv din casa dvs. să îl poată utiliza.

Achiziționarea unui amplificator este mult mai ieftină decât achiziționarea unui router nou. Dacă doriți o soluție ieftină și bună la această problemă, o aveți deja! Este vorba de Mi Wi-Fi Range Extender Pro.

Performanță ridicată a dispozitivului

Mi Wi-Fi Range Extender Pro va menține în funcțiune până la 16 dispozitive.

Pentru o dimensiune atât de mică și un preț scăzut, acesta este un rezultat excelent.

Este echipamentul perfect pentru casa dvs. Amplificatorul de semnal Xiaomi oferă viteze de transfer de date de până la 300 Mbps.

Instalare ușoară

Operarea dispozitivului Mi Wi-Fi Range Extender Pro este foarte simplă.

Începeți cu configurarea, apropiați dispozitivul de routerul dvs. și conectați-l cu un contact.

tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația Mi Home și să conectați dispozitivul la aceasta, iar tot efortul de configurare a Mi Wi-Fi Range Extender Pro se va rezolva de la sine!

Îmbunătățiți-vă experiența de joc!

Pentru a vă bucura de experiența de joc, trebuie să vă asigurați că există o conexiune de rețea fiabilă.

Nu lăsați rețeaua să se întrerupă sau să răspundă lent. Consolidându-vă rețeaua, creșteți calitatea experienței de divertisment.

Îți place această soluție?

Vrei sa afli primul despre produsele de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.