Fereastra către lume sau monitorul Xiaomi

Fereastra către lume sau monitorul Xiaomi

În zilele noastre, monitoarele sunt unul dintre echipamentele principale sau chiar indispensabile utilizate la locul de muncă de un număr tot mai mare de persoane.

Este un dispozitiv care ne însoțește atât acasă, când navigăm pe internet sau citim diverse tipuri de conținut, cât și la locul de muncă, când îndeplinim diverse sarcini și atribuții legate de acesta.

Cum să faci mai plăcute orele lungi petrecute în fața monitorului? Soluția pentru care ochii dvs. vă vor mulțumi cu siguranță este Mi Desktop Monitor 1C de la Xiaomi!

Diagonala sa de până la 23,8" este perfectă pentru acest rol, iar confortul dumneavoastră de lucru va crește.

 

Minimalismul e cel mai tare!

La Mi Desktop Monitor 1C captivează nu numai interiorul, ci și exteriorul! Atât forma sa extrem de subțire, cât și ramele aproape invizibile pentru ochi ies în evidență.

Întreaga construcție este realizată din plastic rezistent de culoare neagră, care seamănă în mod înșelător cu aluminiul șlefuit. Poziția stabilă a monitorului Xiaomi este posibilă datorită bazei metalice ușor de instalat.

Datorită materialului solid de fabricație și a plăcuței antiderapante, chiar și cele mai imprevizibile șocuri nu o vor speria.

Partea din spate a monitorului Mi Desktop Monitor 1C este un loc în care puteți găsi porturile necesare pentru a utiliza echipamentul, precum și un mic joystick, care asigură o navigare simplă și foarte intuitivă prin meniul încorporat.

O imagine ca un vis

Monitorul Mi Desktop 1C este echipat cu un panel IPS, suportând o rezoluție FHD 1920×1080 și oferind un timp de răspuns de numai 6 milisecunde!

Cu toate acestea, culorile vii din toate unghiurile nu se datorează doar ecranului. De asemenea, are un câmp vizual cu adevărat panoramic de 178°.

De acum înainte, o imagine bogată în detalii și incredibil de clară va fi întotdeauna la îndemâna dumneavoastră. Intrați din nou în lumea virtuală și vedeți ceea ce înainte părea invizibil.

Birou = viitor?

Pe scurt: Mi Desktop Monitor 1C își cunoaște locul! Acest echipament, care se simte ca un pește în apă în birou, și, deși primul lucru care ne vine în minte este un birou "adevărat", în condițiile în care "home office" trece cu brio și examenul.

Datorită designului său foarte subțire și a suportului compact, se va potrivi cu ușurință chiar și pe cel mai aglomerat birou.

Datorită unghiurilor de înclinare de 5° în față și 15° pe spate ale monitorului Xiaomi, puteți alege cea mai confortabilă poziție pentru dvs. și o puteți ajusta în funcție de nevoile dvs. actuale.

Îngrijirea ochilor la bordul monitorului Mi Desktop Monitor 1C nu putea lipsi funcția "Lumină albastră redusă", așa-numitul mod de lumină albastră redusă.

Acesta va împiedica ochii să se obosească prea repede și se va asigura că orele lungi petrecute în fața monitorului nu vor cauza niciun disconfort.

Razele nocive ale luminii albastre vor fi "filtrate" și vă veți bucura de o muncă confortabilă și convenabilă.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.