Lansarea lui Mi Electric Scooter 3

Lansarea lui Mi Electric Scooter 3

Sezonul "let me ride" este în curs de desfășurare!

Și un nou reprezentant intră în echipa de scutere Xiaomi! Sunteți curioși să aflați de ce este capabilă Xiaomi Mi Electric Scooter 3?

Continuați să citiți pentru a afla!

 

 

În depărtarea albastră

Cu Mi Electric Scooter 3 cele mai bune călătorii vă așteaptă! Pe cel mai nou scuter al nostru, veți ajunge la serviciu sau la întâlnirea cu prietenii. , din mulțime, treceți pe modul pietonal pentru a nu vă lovi de nimeni.

Când vă grăbiți, treceți la modul sport, unde puteți atinge o viteză de până la 30 km/h. Autonomia maximă a dispozitivului nostru este de până la 30 km.

Vehiculul este echipat cu un motor high-end cu o putere maximă de 600 W. Datorită acestuia puteți călători atât de repede, chiar și pe pante de 16 grade!

Xiaomi Mi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

O sesiune de muzică mai lungă, care să dureze aproape 24 de ore? Acum se poate! Încă o nouă tranșă a seriei de căști fără fir de la Xiaomi oferă o astfel de performanță!

Cinci ore de muzică neîntreruptă, combinate cu o carcasă de încărcare, vă oferă un timp de ascultare aproape nelimitat. De acum înainte, vă puteți bucura de un sunet perfect aproape non-stop.

Schimbați modurile de ascultare de la două la o singură cască și întrerupeți muzica scoțând o cască din ureche. Această funcție protejează, de asemenea, căștile Mi True Wireless Earphones 2 Basic de pierderi, astfel încât, dacă una dintre ele cade în timp ce te miști, o vei simți!

Rapid și confortabil

Pentru că așa vrei să ajungi de la A la B. Am proiectat Xiaomi Mi Electric Scooter 3 pentru a-l face și mai stabil.

Noua frână cu disc îți oferă o frânare mai sigură chiar și în situații de urgență!

Vei avea un plus de încredere pe șosea cu un set de reflectoare. Acestea sunt plasate nu numai în partea din față și din spate a vehiculului, ci și pe laterale.

Un vehicul pe termen lung

Pentru a ne asigura că Xiaomi Mi Electric Scooter 3 vă va însoți mulți ani de acum încolo, l-am dotat cu mai multe caracteristici de siguranță.

Trotineta este protejată împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supradescărcării. Se poate spune că are grijă de ea însăși, menținându-vă în același timp confortul.

Complet compact

Puteți plia scuterul nostru electric în doar 3 pași!

Pentru a face acest lucru, ridicați levierul care leagă baza vehiculului de ghidon, apoi ridicați-o din nou și îndreptați-o în jos.

Gata, puteți să îndoiți totul și să o împachetați în mașină sau să o aduceți în apartament. Greutatea totală a vehiculului este de doar 13 kg.

Îți place Xiaomi Mi Electric Scooter 3? Dacă da, atunci așteptați cu nerăbdare împreună cu noi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.