Xiaomi Monitor Light Bar

Xiaomi Monitor Light Bar

Sloganul Să nu ne facem iluzii.

Uneori nu mai există spațiu pe birou. Nu întotdeauna se datorează dimensiunilor mici, ci uneori numărului de cești de cafea rămase pe birou neridicate.

O știe toată lumea care a trebuit să termine un raport, o teză de licență sau să revizuiască documentația pentru ultima clipă. Ce legătură are aici bara de lumină pentru monitorul de calculator Mi? Citiți mai departe și aflați răspunsul!

Nu levitează și nici nu aglomerează biroul.

Mi Computer Monitor Light Bar, după cum sugerează și numele, se plasează direct pe monitorul dvs

Atașați capul la suportul magnetic, agățați-l în locația dorită de pe monitor și conectați-l la o sursă de alimentare. Și gata!

Atașați oriunde doriți

Frumusețea constă în faptul că puteți muta lumina în jurul dvs., de exemplu, pentru a vă ilumina șevaletul sau tetiera patului pentru a citi sau picta în lumină. Lejeritatea și flexibilitatea instalării deschid un întreg spectru de posibilități.

Când vine vorba de modul de conectare a luminii, opțiunile sunt, de asemenea, multiple.

În primul rând, puteți conecta dispozitivul direct la monitorul dvs. dacă acesta are un port USB. În al doilea rând, o priză clasică va alimenta și sursa de lumină mobilă.

A treia opțiune este să folosiți un power bank! Este o soluție de utilizat atunci când creați peisaje neobișnuite în aer liber. Există atâtea posibilități câte doriți cu bara de lumină pentru monitorul de calculator Mi!

Fii atent la această propunere!

Ceea ce face ca experiența de utilizare să fie și mai cuceritoare este această telecomandă neagră. Panoul nu este responsabil doar de intensitatea și culoarea luminii.

O atingere ușoară a cilindrului este suficientă pentru luminozitate instantanee, iar la următorul clic întuneric! Puteți regla luminozitatea lămpii prin desenarea unui cerc pe panou.

Pentru a selecta temperatura luminii, apăsați telecomanda și deplasați-o așa cum ați face-o atunci când reglați volumul radioului.

Jocurile de noapte și zi

Munca nu este singurul lucru prin care trăiește un om, dar este locul în care își petrece cea mai mare parte a zilei. Atunci când afară este înnorat și pe birou vă așteaptă un teanc de documente, bara de lumină Mi Computer Light Bar vă va fi de folos.

Veți câștiga spațiu suplimentar pentru a vă aranja hârtiile și le veți vedea într-o lumină excelentă.

Pe timp de noapte, puteți participa la jocuri fără să vă faceți griji cu privire la oboseala ochilor sau la reflexiile lămpii pe monitor.

Puteți ajusta gama de lumină cu ajutorul capului mobil al lămpii. Îndreptați-l direct spre monitorul dvs. pentru un spot de lumină focalizat sau înclinați-l în direcția dvs. pentru a difuza razele. Am proiectat totul pentru ca utilizarea produsului nostru să fie plăcută și fiabilă.

V-am convis?

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.