Carafă pentru apă cu filtru Xiaomi

Carafă pentru apă cu filtru Xiaomi

Sloganul "Rămâi hidratat"

a făcut înconjurul lumii sub forma unei meme și a unui leac.

Citiți articolul și cunoașteți-le mai bine!

Cu toate acestea, este esențial să ne amintim că este, înainte de toate, un sfat excelent!

Nu doar pe timp de caniculă ar trebui să ne hidratăm, deși este super important acum.

Aflați cum să fiți sănătoși cu carafa de apă și filtrele Xiaomi!

 

Vasul în sine, Xiaomi Mi Water Filter Pitcher.

Acesta a fost conceput pentru a vă oferi apă curată fără a fi nevoie să mergeți la magazin.

Are grijă nu numai de bunăstarea dvs., ci și de starea echipamentului dvs. de bucătărie.

Practic și elegant, se potrivește perfect în orice bucătărie. Proiectat pentru a turna apa rapid fără a o vărsa!

Ce înseamnă aceste LED-uri? Carafa cu filtru vă va servi mult și bine. Când faceți clic pe butonul Start, veți ști cât timp va dura înlocuirea filtrului.

Cu cât sunt mai puține LED-uri care se aprind, cu atât cartușul de filtrare este mai uzat și este timpul să schimbați filtrul!

Filtrul pentru Xiaomi Mi Water Filter Pitcher.

Dacă ultima luminiță a pâlpâit, înseamnă că este timpul pentru un cartuș nou. Îl puteți cumpăra într-un pachet de 3 cartușe, ceea ce vă va economisi efort și bani și nu trebuie să plătiți în plus pentru transport de mai multe ori!

Dar ce conține în interior cartușul de schimb? Toate elementele de curățare! Un filtru în 3 straturi care conține carbon activ, izolat eficient de celelalte materiale, astfel încât particulele de carbon activ să nu ajungă în apa purificată.

 

 

Sănătate

De ce? Pentru că este sănătos! Nu vă puteți menține corpul în formă decât dacă începeți cu elementele de bază, iar hidratarea este baza. Pentru fiecare kilogram de greutate corporală, avem nevoie de 30 ml de apă pe zi.

Ai reușit să menții acest raport în ultima vreme? Dacă nu, atunci apucă-te cât mai repede să îți echilibrezi nivelul de apă din corp cu ajutorul ulciorului cu filtru de apă Xiaomi Mi Water Filter Pitcher!

Frumusețe

Deficiențele de gestionare a apei din organism afectează negativ starea de spirit și provoacă o capacitate redusă de concentrare, tulburări de coordonare și de memorie, ca să nu mai vorbim de acele dureri de cap.

La corp sănătos, spirit sănătos, și nimeni nu va nega acest lucru! Pentru a vă bucura de o întreagă cană de apă filtrată delicioasă în carafa cu filtru de apă Mi Water Filter Pitcher, așteptați 5 minute!

Ecologie

Cu fiecare cană filtrată, economisiți timp, bani și planeta noastră. Nu mai trebuie să mergeți la magazin sau să folosiți sticle de unică folosință.

Vă puteți face o cafea din cafetiera dvs. fără să vă faceți griji cu privire la piatra din apă. Nu putem vedea partea negativă a utilizării carafei cu filtru de apă Xiaomi Mi Water Filter Pitcher!

 

Luați-vă la revedere de la durerile de cap!

Unul dintre numeroasele simptome ale faptului că nu bei suficientă apă este durerea de cap.

Așadar, ai grijă de hidratarea ta în cel mai simplu mod posibil și echipează-te cu un carafă de apă și filtre Xiaomi.

Turnați apa în filtru, așteptați și puteți pleca într-o călătorie cu un termos plin cu lichid rece și sănătos!

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Accesoriul pentru mop spală murdăria și vă economisește timp. Puteți efectua două sarcini în același timp și vă puteți bucura de un apartament cu un aspect minunat.

Ce aspirator portabil Xiaomi veți alege?

 

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.