Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

Unul dintre primii pași pentru a obține o coafură frumoasă și netedă sau bucle superbe este să investești într-un uscător de păr bun.

Părul umed este extrem de predispus la deteriorare, motiv pentru care un uscător de păr Xiaomi Mi Ionic de încredere este o achiziție atât de importantă.

Vedeți cum acest produs poate face diferența în calitatea coafurii dvs.

Control comod al temperaturii

Pentru cele mai bune rezultate, aveți nevoie nu doar de aer cald, ci și de aer rece. Ambele moduri vor fi garantate de uscătorul de păr Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer, care este, de asemenea, echipat cu un mod de circulație a aerului rece și cald.

Uscătorul însuși poate judeca dacă temperatura este prea mare și dacă aceasta dăunează structurii părului, iar siguranța încorporată împiedică supraîncălzirea dispozitivului însuși.

Trei LED-uri de pe mâner vă spun ce setare folosiți în prezent.

O lumină albastră indică o temperatură scăzută, o lumină portocalie indică o temperatură ridicată, iar un LED cu două culori intermitente reprezintă modul de circulație.

Putere mare, debit de aer mare

Puteți controla nu numai temperatura aerului, ci și viteza fluxului de aer și puterea acestuia.

Cu uscătorul Xiaomi, aveți două viteze de uscare, iar duza magnetică rotativă de acumulare a fluxului de aer ajută la adăugarea de volum părului.

Puterea mare vine la îndemână nu doar zilnic, ci și în călătorii, când fiecare secundă petrecută pe plajă printre prieteni contează.

Uscătorul de păr ionic Mi Ionic îți usucă părul rapid, fără a-l deteriora și, de asemenea, îi îmbunătățește starea! Cum este posibil acest lucru?

Îngrijire în timpul uscării

Uscătorul de păr Mi Ionic Hair Dryer este echipat cu o funcție de ionizare pentru a preveni formarea de electricitate statică și pentru a vă menține părul în cea mai bună stare posibilă.

Uscarea cu Xiaomi va oferi părului dvs. o strălucire și o netezime frumoasă. Ionizarea moleculelor de apă face ca părul să își păstreze umiditatea naturală, nu se rupe, în schimb, devine mai sănătos și mai frumos!

Cel mai bun pentru a ieși în oraș

Uscătorul de păr Mi Ionic Hair Dryer va fi perfect pentru vacanța ta. Cu designul său ușor și compact, îl poți lua oriunde, împachetându-l cu ușurință în orice geantă de mână, rucsac sau valiză.

Designul unic se va potrivi în orice baie, fie că este acasă sau la hotel, iar forma simplă oferă un design luxos și modern. Aveți grijă de aspectul dvs. în mod simplu, schimbați uscătorul de păr obișnuit cu uscătorul de păr Xiaomi Mi Ionic!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.