Camera revoluționară a lui Mi 11 Ultra

Camera revoluționară a lui Mi 11 Ultra

Debutul din acest an al lui Xiaomi Mi 11 Ultra,

a adus mulți nervi concurenței...

Nu este o coincidență, deoarece smartphone-ul a obținut un număr amețitor de 143 de puncte în clasamentul realizat de site-ul DXOMARK, ocupând onorabilul loc întâi.

Acest lucru face ca Xiaomi Mi 11 Ultra să fie cel mai avansat aparat foto mobil realizat vreodată. Nu faceți compromisuri și simțiți calitatea fiecărei fotografii cu camera triplă de pe futuristul Mi 11 Ultra!

Dimensiunea senzorului contează

Flagship-ul Xiaomi Mi 11 Ultra este înarmat cu un senzor uriaș pe camera principală de 50MP 1/1.12" - capabilă să capteze un nivel de detaliu fără precedent în fiecare fotografie.

Dimensiunea senzorului are un impact semnificativ asupra nivelului de fotografiere nocturnă, permițând acumularea unei cantități mai mari de lumină ambientală și, ca urmare, oferind fotografii luminoase, pline de cele mai fine detalii.

Cu Xiaomi Mi 11 Ultra alături de dvs., aveți acces la o calitate maximă, mereu la îndemână.

Zoom in până la detalii de 120x

Teleobiectivul de 48 MP oferă un zoom fenomenal de 120x, fără pierderea detaliilor, astfel încât să puteți privi mai atent fiecare cadru și să extrageți cantitatea maximă de informații.

Folosiți prim-planurile pentru a crea fotografii spectaculoase ale unor peisaje urbane îndepărtate sau dacă doriți pur și simplu să surprindeți ceea ce se află dincolo de limitele viziunii dumneavoastră.

O perspectivă mai largă

Atunci când aveți nevoie de o vedere mai largă în timpul fotografierii, senzorul cu unghi larg de 48 MP cu un câmp vizual de 128° vine în ajutor.

Acesta vă oferă cel mai larg unghi posibil și un nou instrument pentru a crea fotografia perfectă.

Un miracol fotografic al tehnologiei

Oferă-ți acces la fotografii mobile care te vor uimi la fiecare pas.

Xiaomi Mi 11 Ultra nu este doar o cameră principală perfectă de 50MP, ci și un senzor ultraangular de 48MP și un teleobiectiv uimitor care vă permite să vedeți fiecare detaliu chiar și la o mărire de 120x!

Luați fotografia în serios și oferiți-vă cel mai bun instrument posibil pentru a crea fotografii uimitoare - Xiaomi Mi 11 Ultra!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.