Siguranța la volan cu Xiaomi

Siguranța la volan cu Xiaomi

În fiecare zi,

oamenii înregistrează mii de abateri, situații amuzante și evenimente neobișnuite, uneori periculoase, pe șosele. Multe dintre acestea sunt înregistrate de DVR-uri auto precum Mi Dash Cam 1S.

Aceste înregistrări video neprețuite vă pot salva într-o zi de la o amendă sau de la furtul vehiculului.

Vă gândiți să cumpărați Xiaomi Mi Dash Cam 1S? Puteți afla totul despre ea aici!

Motor...camera...acțiune!

Vă urcați în mașină și vă montați camera Xiaomi nou achiziționată. Sunteți ajutat de instrucțiunile clare și de instrumentul de montare inclus în pachet împreună cu dispozitivul.

Montarea Mi Dash Cam 1S durează doar câteva minute. O montați, ascundeți cablul și ați terminat!

Dispozitivul de înregistrare este deja la locul lui, așa că este timpul să porniți la drum! Cu toată viteza înainte!

Camera de bord XiaomiCamera de bord XiaomiCamera de bord Xiaomi

Design

Dacă mașina ta este templul tău, nu vrei să o aglomerezi cu orice gadget. Ținând cont de tine, am creat Xiaomi Mi Dash Cam 1S, care îi va satisface pe cei mai exigenți utilizatori.

Execuția de înaltă calitate și atenția la fiecare detaliu ne-au ghidat în construirea unei camere care va completa vehiculul dvs. de călătorie.

Carcasa din aluminiu este ușoară și grațioasă. Aceasta înconjoară un ecran IPS de 3 inchi cu patru butoane sensibile la atingere.

Am optat pentru o soluție cu butoane, deoarece este mai sigură și mai convenabilă. În timp ce conduceți, puteți naviga prin meniuri mai eficient și cu mai multă încredere, fără a vă lua ochii de la drum.

Până în prezent

Puteți vizualiza în timp real pe telefon toate înregistrările camerei. Trebuie doar să instalați aplicația Mi-Home, iar accesarea înregistrărilor devine mai rapidă ca niciodată!

În plus, orice eveniment neobișnuit înregistrat de Mi Dash Cam 1S va fi salvat automat.

Telefonul dvs. tocmai a devenit o mică arhivă de dovezi!

Zi și noapte Mi Dash Cam 1S captează imagini nu numai în plină lumină - Veți obține, de asemenea, înregistrări de calitate excelentă ale evenimentelor pe timp de noapte.

Utilizarea sistemului de vedere pe timp de noapte STARVIS cu senzorul Sony IMX 307 cu deschidere F1.8 permite camerei să surprindă cele mai mici detalii, menținând în același timp focalizarea completă.

De acum încolo, aveți toate dovezile pe smartphone-ul dvs. Unghiul de vizualizare de 140° vă va permite să înregistrați lățimea a până la 3 benzi de circulație.

Urmăriți abaterile din trafic

Cu echipamentul de calitate Xiaomi Mi Dash Cam 1S, puteți porni la cucerirea orașului, cu încrederea că nu veți rata nimic.

Fiecare infracțiune va fi înregistrată, iar dvs. veți putea depista infractorii din trafic. Când ieșiți din mașină, camera nu stă degeaba, trecând imediat în modul de parcare, veghind și înregistrând situațiile neobișnuite, dacă este necesar.

Este Mi Dash Cam 1S demn de mașina ta? Dvs. decideți dacă luați in calatorii Mi Dash Cam 1S pentru o experiență sigură!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.