Mini-imprimantă foto Xiaomi

Mini-imprimantă foto Xiaomi

Doriți să aveți acces fizic la fotografiile dvs. într-o clipă?

Am creat un obiect care surprinde această idee direct din aparatele foto instantanee devenite emblematice.

Factorul de formă compact al imprimantei foto portabile Mi Portable Photo Printer vă va permite să faceți mult mai mult decât o imprimantă obișnuită.

Aflați cum vă puteți păstra cele mai frumoase momente cu dumneavoastră pentru mai mult timp cu ajutorul imprimantei foto portabile Xiaomi Mi Portable Photo Printer!.

 

Noua față a fotografiei

Nu am fi Xiaomi dacă nu am adăuga câteva caracteristici unice la design. Imprimanta foto portabilă, combinată cu aplicația, vă va aduce mai aproape de experiența imaginii în mișcare făcută celebră de seria de cărți și filme despre celebrul vrăjitor.

Nu trebuie decât să înregistrați un scurt videoclip în aplicație și să selectați un cadru din acesta pentru a-l imprima.

Din acel moment, scanarea fotografiei imprimate în aplicație va dezvălui filmul pe care l-ați înregistrat!

Amintiri aici și acum

Folosind imprimanta noastră portabilă, puteți imprima o fotografie în mai puțin de un minut pentru a vă aminti de momentele frumoase ale vieții. În aplicație puteți seta modul de tipărire a fotografiilor mai mari, compoziția va fi apoi împărțită între foi de hârtie individuale, care, atunci când vor fi pliate, vor forma un întreg.

Precizia cu care sunt create și separate fotografiile este extrem de mare, asigurând rezultate perfecte de fiecare dată.

Materiale fotografice

Pentru ca imprimanta foto portabilă Mi Portable Photo Printer să funcționeze, aveți nevoie de hârtia potrivită pentru imprimare.

Hârtia dedicată pentru imprimanta foto portabilă Mi este acoperită cu un strat autoadeziv, ceea ce îi permite să fie atașată cu ușurință la majoritatea suprafețelor plane.

Un punct pozitiv al imprimantei foto portabile Mi Portable Photo Printer este că nu trebuie să reumpleți cerneala, deoarece singura temperatură este folosită pentru developarea fotografiilor. Atunci când este expusă la căldură, culorile sunt extrase din hârtie, iar fotografia este scrisă pe aceasta.

 

Aplicație versatilă

Imprimanta foto portabilă Xiaomi Mi Portable Photo Printer este un gadget care este excelent pentru evenimente speciale. Acesta permite tuturor să ia cu ei o amintire concretă, păstrând momentele speciale pentru mai mult timp.

Desigur, aceasta nu este singura opțiune, deoarece imprimanta foto portabilă Mi este perfectă pentru proiecte și campanii promoționale - puteți încerca grafica la scară mică înainte de a comanda un tiraj mai mare!

Există mii de moduri de a utiliza acest echipament... Găsește-l pe al tău și dezvoltă-ți pasiunea fotografică împreună cu Mi Portable Photo Printer!

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.