Xiaomi iluminat cu LED-uri

Xiaomi iluminat cu LED-uri

Ce va îmbunătăți vizibilitatea în bucătărie, în camera de zi, în dormitor și în camera de oaspeți?

Cum de a ilumina și de a rafina interiorul într-un mod care să-i dea o atmosferă fără a cheltui o avere? Noi știm, și în curând și tu vei ști!

Eroii articolului de astăzi sunt o modalitate de a îmbunătăți iluminarea. Cu o singură bandă, veți putea ilumina o anumită parte a apartamentului sau a casei dumneavoastră. Instalarea și conectarea sunt extrem de ușoare, iar efectele sunt spectaculoase!

Yeelight Lightstrip Plus, datorită robusteții și ușurinței de instalare, poate fi plasat în orice cameră, potrivit pentru bucătării și dormitoare, birouri și scări întunecate pot primi un aspect complet nou!

O singură bandă, o listă lungă de posibilități

Eroii articolului de astăzi sunt o modalitate de a îmbunătăți iluminarea. Cu o singură bandă, veți putea ilumina o anumită parte a apartamentului sau a casei dumneavoastră.

Instalarea și conectarea sunt extrem de ușoare, iar efectele sunt spectaculoase!

Yeelight Lightstrip Plus, datorită robusteții și ușurinței de instalare, poate fi plasat în orice cameră, potrivit pentru bucătării și dormitoare, birouri și scări întunecate pot primi un aspect complet nou!

Ușor de instalat

Pentru a plasa șirul de lumini RGB pe orice suprafață, trebuie doar să desprindeți autocolantul de protecție, plasat pe partea din spate a produsului, și să atașați luminile în locul ales de dvs.

Situația este aproape identică în cazul comutatorului. Acesta are două autocolante de protecție care, atunci când sunt descoperite, arată partea de montare.

Odată atașate, conectați pur și simplu luminile la sursa de alimentare și sunteți gata! Acum este momentul pentru nebunie colorată și personalizare completă.

Telecomanda care controlează culoarea și activitatea luminii este conectată direct la Yeelight Lightstrip Plus. Dacă faceți clic pe buton, aprindeți și stingeți luminile LED, iar dacă îl țineți apăsat, le schimbați culoarea.

Prin instalarea aplicației Yeelight, veți avea și mai multe opțiuni. În primul rând, puteți alege unul dintre modurile predefinite, cum ar fi apusul soarelui sau modul muzică, printre altele!

Există și mai multe opțiuni, deoarece puteți defini dumneavoastră însuși alte moduri. Puteți selecta culorile pe scala RGB disponibilă în aplicație. De asemenea, puteți regla intensitatea și temperatura luminii emise.

Următorul este Yeelight Lightstrip Plus!

Un pachet conține până la 2 metri de bandă LED, astfel încât puteți ilumina o suprafață destul de mare!

Dacă vă pregătiți pentru un proiect mare, puteți folosi extensia, deoarece versiunea de bază a benzii RGB poate fi combinată cu extensia Yeelight Lightstrip Plus, obținând o bandă mai lungă de lumini LED.

Acum, că tot mai mulți oameni lucrează de acasă, puteți să vă proiectați și să vă decorați singur spațiul de lucru de vis! Fă-l cu adevărat al tău cu ajutorul luminilor LED de la Xiaomi.

Personalizarea iluminatului schimbă complet atmosfera camerei, conferindu-i caracter.

Dormitorul tău merită și el o schimbare frumoasă, cu posibilitatea de a controla intensitatea luminii și de a schimba culoarea, poți alege cea mai bună iluminare pentru a promova calmul înainte de culcare.

Un mediu înconjurător bun este cea mai bună odihnă, iar seara, când nu aveți puterea de a pune mâna pe întrerupător după ce vă culcați, luminile pot fi stinse de pe smartphone sau chiar de pe Mi Watch sau Mi Watch Lite!

Deci, ce zici de asta, este timpul pentru o schimbare de iluminare de la Xiaomi?

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.