Smartphone de nota 10 - Redmi 10

Smartphone de nota 10 - Redmi 10

Seria Redmi este sinonimă cu rentabilitatea și caracteristicile uimitoare disponibile pentru toată lumea.

Redmi 10 nu face excepție, iar anunțul său vine în culori deosebite - și nu ne referim doar la carcasa sa frumoasă!

Dacă tot suntem la capitolul culori, haideți să le analizăm mai îndeaproape.

Xiaomi Redmi 10 va fi disponibil în nu mai puțin de trei versiuni - clasicul și elegantul Carbon Gray, ingeniosul Pebble White și curcubeul Sea Blue, pentru cei mai nebuni fani Mi.

 

Bateria - în stilul Redmi

Niciun smartphone din serie nu ar putea purta cu mândrie numele Redmi fără o baterie uriașă care să permită zile întregi de utilizare neîntreruptă.

Redmi 10 este înarmat cu o baterie de 5000 mAh care va face ca încărcarea să fie ceva extrem de sporadic.

Pictograma de baterie descărcată de pe Redmi 10 vă va vizita atât de rar încât veți uita că există.

Jucați, ascultați muzică, creați și bucurați-vă de puterea nelimitată garantată de Xiaomi Redmi 10!

Calitatea camerei de 50MP

Aspectul care se remarcă fără îndoială la Redmi 10 este camera foto cu o rezoluție incredibilă de 50 MP. O matrice de această dimensiune vă permite să creați fotografii uriașe, pline de cele mai fine detalii.

Amplasați-vă fotografiile și descoperiți detalii pe care nu le puteți vedea la prima vedere!

Redmi 10 este echipat cu încă 3 ochiuri de cameră, permițându-vă să: surprindeți peisaje uimitoare cu un unghi de vizualizare de 120°, să creați fotografii macro uimitoare și să captați adâncimea necesară pentru a crea un blur de fundal eficient.

Atunci când cumpărați Redmi 10, primiți cu adevărat un instrument care va profita la maximum de fiecare fotografie!

Vrei să aștepți?

Xiaomi Redmi 10 este deja la un pas de noi, practic îi puteți simți prezența.

Acest smartphone cu un preț discret oferă mult pentru foarte puțini bani, ceea ce va agita și va zgudui lumea mobilă de mai multe ori.

Așteaptă pentru că nu vei regreta!

 

 

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.