Șoareci fără fir Xiaomi

Șoareci fără fir Xiaomi

Mi Portable Mouse, Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition și Mi Wireless Mouse

sunt trei șoareci de calculator extrem de utili, fiecare dintre aceștia putând sta cu dumneavoastră și ajutându-vă în munca de zi cu zi.

Dacă vă întrebați pe care să îl alegeți, sunteți la locul potrivit!

Află pentru ce se remarcă și cum vor ușura îndatoririle de zi cu zi ale utilizatorilor de calculator.

Mi Mouse portabil

Începem cu mouse-ul multitasking, disponibil în culorile Gold și Silver, care vă va permite să folosiți nu unul, ci două calculatoare în același timp!

Acest lucru este excelent pentru persoanele care trec de la un dispozitiv la altul pe parcursul zilei.

Puteți folosi dispozitivul pe un computer în timp ce vă jucați jocuri și mai târziu să vă întoarceți la sarcina începută pe laptop.

Treceți la următoarea activitate printr-un singur clic!

Conectivitate Bluetooth?

Mi Portable Mouse este un mouse care se descurcă de minune fără fir!

Accesoriul USB inclus nu este singura modalitate de a conecta mouse-ul la un alt dispozitiv.

O puteți face și prin conectivitate Bluetooth.

Nu veți putea pierde vârful datorită compartimentului pentru baterii din interiorul produsului, unde poate fi ascuns în mod inteligent.

Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition

Dacă uiți că folosești ceva, înseamnă că funcționează bine! Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition funcționează la fel de silențios ca un mouse!

Faceți clic în mod silențios, astfel încât puteți continua să lucrați chiar și atunci când copilul dumneavoastră adoarme în poala dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv care să se potrivească cu culoarea computerului dvs., puteți găsi acest model în alb și negru.

Pentru auriu și argintiu, mergeți mai sus la Mi Portable Mouse.

Mi Wireless Mouse

Alegeți între alb sau negru! Sensibilitatea extrem de ridicată a dispozitivului (1200 DPI) garantează o funcționare plăcută.

Merită menționat faptul că, la fel ca orice mouse de calculator despre care se discută astăzi, Mi Wireless Mouse este fără fir, iar pentru a-l conecta aveți nevoie doar de accesoriul usb inclus în pachet.

Designul delicat se potrivește perfect chiar și în cea mai mică mână, oferind un confort ridicat.

Pentru că e mai confortabil...

Vă folosiți laptopul în fiecare zi pentru a face clic, a selecta, a muta, dar de multe ori nu este comod.

Șoarecii de calculator fără fir Xiaomi sunt răspunsul la touchpad-urile imprecise.

Nu se bâlbâie, sunt precise și nu limitează mobilitatea.

O astfel de cheltuială mică vă poate ajuta și vă poate ușura încheieturile obosite. Veți decide să lucrați mai ușor cu șoarecii fără fir Xiaomi?

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.