Noua calitate a sunetului Xiaomi

Noua calitate a sunetului Xiaomi

Bobină vocală compozită de 9 mm

Redmi Buds 3 Pro vă va încânta cu cea mai bună calitate a sunetului de până acum.

Veți auzi note înalte excelente și frecvențe joase bogate care vă vor face să dansați.

Claritate și fără distorsiuni este noua definiție a sunetului Xiaomi!

Auziți și simțiți muzica mai bine și mai clar cu ajutorul bobinei vocale compozite de 9 mm pe care o folosim.

 

Adevărata anulare a zgomotului

Împreună cu Redmi Buds 3 Pro, veți beneficia de o anulare completă a zgomotului, datorită tehnologiei Active Noise Control (ANC).

Acum, sunetul perfect al melodiilor tale preferate nu va mai fi perturbat de zgomotele externe. Veți putea asculta muzică mai liniștit în studioul dvs. privat și portabil.

Căștile pot reduce zgomotul ambiental la un nivel de până la 35 dB.

Asistentul Inteligent Artificial vă va ajuta să alegeți nivelul potrivit de reducere a zgomotului pentru condițiile actuale.

Audibilitate mare, capacități și mai bune

Atunci când conduceți o conferință telefonică sau participați la o ședință a personalului, veți fi sigur că veți fi auzit tare și clar.

Dacă tocmai ați absolvit facultatea, poate doriți să luați în considerare un cadou de grup de Redmi Buds 3 Pro pentru acel lector ale cărui cuvinte au fost estompate de probleme tehnice în timp ce studiați de la distanță.

A venit vremea unui microfon de mai bună calitate în căști, a venit vremea Xiaomi Redmi Buds 3 Pro!

Cât timp va dura bateria?

Vom spune, fără să ne învârtim în jurul cozii... Până la 28 de ore la o singură încărcare!

10 minute în carcasa de încărcare asigură până la 3 ore de muzică. Un rezultat atât de bun nu a fost obținut încă la niciun produs din această categorie. Xiaomi triumfă din nou, devenind un pionier al eficienței energetice!

Puteți conecta căștile wireless Xiaomi la două dispozitive în același timp. Trebuie doar să apăsați butonul de pe carcasa de încărcare și conectați-le la dispozitivele dvs. cu ajutorul tehnologiei Bluetooth.

Modulul încorporat permite căștilor să aibă o rază de acțiune de 10 metri, ceea ce vă va ajuta, de asemenea, să le găsiți rapid cu ajutorul sunetului.

Pachetul așteptat cu nerăbdare nu vă va dezamăgi prin conținutul său.

În cutie, vei găsi 6 pavilioane pentru a se potrivi la diferite mărimi de urechi, un cablu USB-C și căști într-o carcasă de încărcare.

Clic satisfăcător

Introducând Redmi Buds 3 Pro în carcasă, căștile se vor pune singure la locul lor, atrase de magneții încorporați.

Fiecare închidere va fi însoțită de un clic satisfăcător pentru urechi, declanșând o explozie de endorfine fericite în creier.

Deschiderea și închiderea vor fi rapide și plăcute, iar sunetul pe care îl produce vă va asigura că aceste căști sunt bine închise.

Deci, ce ziceți, vă alăturați noii calități ale sunetului împreună cu Xiaomi Redmi Buds 3 Pro?

 

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.