Sistemul de loialitate Mi Coins

Sistemul de loialitate Mi Coins

Mi Coins

este un program de loialitate creat de noi, care se bucură de un succes considerabil de câteva luni bune. Iulie 2021 - acesta este momentul în care, împreună cu cea mai recentă versiune a site-ului nostru, a văzut lumina zilei pentru prima dată. Zi de zi a început să prindă contur și să adune din ce în ce mai mulți fani Mi. Cum să vă alăturați sistemului de bonusuri Mi Coins și ce bonusuri sunt asociate cu acesta? Vă invităm să citiți în continuare, în timpul căruia totul va deveni clar... ca lacrima!

Ce este?

Mi Coins este un program bazat pe formula de recompensare a celor care au decis să cumpere produse Xiaomi sub sigla magazinului nostru Mi-Home.ro. Domeniul său de aplicare include doar clienții înregistrați. Prima doză mare de puncte Mi Coins pe care o puteți obține la început. Pur și simplu înregistrați-vă pe Mi-Home.ro și... gata! După ce vă conectați la profilul dvs. veți primi un pachet de până la 50 de puncte Mi Coins care au apărut în contul dvs. în cadrul așa-numitei "oferte de bun venit". Acesta este un început grozav al aventurii voastre împreună, însă, fiți conștienți că distracția bună... abia a început!

Cum funcționează?

Principiul sistemului de loialitate Mi Coins este extrem de simplu și poate fi rezumat în doar două fraze foarte semnificative: "Cu cât cumpărați mai mult, cu atât mai multe puncte Mi Coins veți acumula. Cu cât aveți mai multe puncte Mi Coins, cu atât mai mult credit obțineți pentru cumpărături ulterioare". Asta este tot! Haideți să folosim un exemplu pentru a face regulile clare și transparente. Pentru fiecare 10 Lei pe care îi cheltuiți pe echipamente Xiaomi la Mi-Home.ro, primiți 1 punct Mi Coins. Dacă vă decideți să cumpărați Mi Smart Band 6 NFC (prețul actual este de 219 Lei), veți primi 21 Mi Coins, iar dacă alegeți Mi TV P1 55" (prețul actual este de 2.799,99 Lei), veți primi 279 de unități din moneda noastră virtuală.

Și ce urmează?

Întrebarea care trebuie să vă fi apărut în minte este "Bine, dar ce pot face cu aceste monede Mi Coins?". Noi deja ne grăbim cu un răspuns. Am dori să spunem totul, dar nu putem garanta acest lucru. Ceea ce putem face este să le schimbăm în bani reali. Le veți primi sub forma unui cod de reducere, care vă va aștepta în coșul dumneavoastră. De aici, sunteți la un singur pas de a reduce valoarea plății finale pentru produsul visurilor dumneavoastră. Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța corectă atunci când faci comanda și reducerea va fi calculată automat. Fiecare 100 de monede Mi Coins colectate în contul dvs. este echivalentul a 5 Lei de reducere. Așadar, dacă aveți 500 de monede Mi, veți primi o reducere de 25 Lei, iar dacă aveți 2000 de monede Mi, veți primi o reducere de 100 Lei. Sună bine, nu-i așa?

Doriți să aflați mai multe despre programul nostru de loialitate Mi Coins? Sau poate doriți să vedeți cu ce caracteristici va fi îmbogățit în viitor? Aruncați o privire la această adresă (https://mi-home.ro/regulamentul-programului-de-loialitate-mi-coins) și, cu siguranță, toate îndoielile dvs. vor fi clarificate într-o clipită. Tot acolo veți găsi și regulamentul întregii acțiuni, ale cărui condiții transparente nu vor face decât să vă încurajeze să vă alăturați sistemului nostru cât mai curând posibil.

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.