Noul uscător Xiaomi este aici!

Noul uscător Xiaomi este aici!

Mi Ionic Hair Dryer H300

Îți place părul tău? Aveți grijă de el! Nu-ți place? Fă-l să-ți placă din nou! Doar echipează-te cu cel mai nou uscător de păr Mi Ionic Hair Dryer H300 și părul tău își va recăpăta strălucirea de odinioară! De ce inteligent? Hai să aflăm!

Se usucă imediat

O putere uriașă de 1600 W oferă un flux de aer super eficient de 20 m/sec pentru uscarea instantanee chiar și a celui mai dens păr. Dar dacă ești îngrijorată de atâta putere de uscare? Nu intrați în panică, inteligența mai sus menționată a uscătorului se manifestă aici prin controlul inteligent al temperaturii. Indiferent de temperatura ambientală și de durata sesiunii de uscare, aerul care iese din uscătorul de păr Mi Ionic Hair Dryer H300 nu va depăși niciodată 57℃ atunci când este selectat modul de temperatură constantă. Aceasta este o valoare complet sigură pentru păr, asigurând o performanță maximă de uscare și garantând în același timp siguranța părului tău. Acest uscător Xiaomi usucă nu doar eficient, ci și inteligent!

Design inteligent

Designul inteligent al uscătorului de păr a redus carcasa acestuia la un minim absolut. Corpul propriu-zis are o lungime de doar 9,5 cm, ceea ce face ca manevrarea lui să fie foarte ușoară. Mai mult, greutatea întregului uscător este mai mică de jumătate de kilogram, astfel încât vă puteți usca părul în voie, fără teama de a vă suprasolicita mâna.

Fii atent la acești ioni

50 de milioane de ioni negativi sunt o grămadă... Dar ce fac ei de fapt? Contrar denumirii nefavorabile, negativ în acest caz înseamnă benefic pentru sănătatea ta. O mulțime de ioni negativi echivalează cu lipsa încrețirii și a electricității statice. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, ionii se aplică subtil pe suprafața pielii părului tău, asigurând o uscare delicată și sănătoasă în fiecare zi!

Silențios, rapid, inteligent

Cu uscătorul de păr Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300, aveți control complet asupra a ceea ce se întâmplă cu părul dvs. Cel mai recent uscător de păr de la Xiaomi te va face să îți usuci, să îți revigorezi și îți oferă strălucire fiecărui fir de păr. Designul inteligent al carcasei vă asigură o aderență sigură, uscarea este instantanee și silențioasă, iar bucuria de a avea un păr sănătos este de nedescris!

Comandă și usucă la discreția inimii tale! Dacă vă decideți să cumpărați cel mai nou uscător de la Xiaomi, puteți fi siguri că prietenii dvs. vă vor întreba la fiecare pas despre coafura dvs. Iar tu poți răspunde cu mândrie: nu sunt eu, ci uscătorul meu Xiaomi! Comandați acum uscătorul de păr Mi Ionic Hair Dryer H300 și asigurați-vă cel mai bun rezultat pentru dvs. și pentru părul dvs.

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.