Xiaomi în baia dvs.

Xiaomi în baia dvs.

Xiaomi în baia dvs.

În timp ce vă spălați pe mâini, vi s-a întâmplat să puneți săpunul pe chiuvetă, și acesta să alunece și să cadă pe jos? Utilizând distribuitorul automat de săpun Xiaomi, nu veți mai întâmpina niciodată această problemă. Spuneți adio săpunului alunecos care se împrăștie pe chiuvetă, topindu-se în săpunieră. Gata cu săpunul care vă alunecă din mâini - este o nouă eră, era distribuitoarelor automate de săpun!

Cunoaste-l mai indeaproape!

Asamblarea dispozitivului Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser este extrem de ușoară, iar tot ce aveți nevoie este inclus în cutia produsului. Veți găsi distribuitorul, patru baterii și, respectiv, o sticlă de săpun lichid. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți bateriile, să deșurubați capacul lichidului și să puneți cele două părți împreună. Spumatorul folosește un senzor de mișcare pentru a simți când să aplice spuma de spălare atunci când vă apropiați mâna.

Periuță, pastă, pahar...

Mâinile tale sunt deja curate, așa că te întinzi după o periuță de dinți, dar de ce fel? Periuțele de dinți sonice Xiaomi îngrijesc zâmbetele mai bine și mai repede și sunt mai precise decât periuțele de dinți tradiționale, lăsându-le mult în urmă. Cu 31.000 de rotații pe minut și un indicator de reglare a presiunii, zâmbetul tău va deveni și mai sănătos și mai radiant. Râdeți fără rețineri în timp ce Xiaomi are grijă de frumusețea dinților dvs.

O potrivire completă

Pentru periuța noastră de dinți, dedicăm 3 vârfuri disponibile în magazinul nostru. Fiecare are o duritate diferită a periilor, astfel încât să puteți alege modelul potrivit pentru nevoile dvs. individuale. Le veți găsi sub denumirea de cap de periuță de dinți electrică Mi, în funcție de tipul de peri, acestea vor fi disponibile în versiuni: Mini, Sensitive și Regular.

E timpul să ai grijă de coafura ta

Dinții curățați, așa că e timpul să te tunzi! La urma urmei, nu ieși cu părul ud, dar poți folosi un uscător de păr pentru a obține un rezultat superb, ca la salon? Da! Secretul moleculelor de apă ionică constă în tehnologia minunată care îți permite să obții rezultate uimitoare fără statică sau uscăciune. Moleculele de apă ionizată vă hidratează părul, astfel încât acesta arată mai bine și este mai ușor de aranjat. De acum înainte, uscarea părului cu uscătorul devine o joacă de copil în rutina zilnică de îngrijire a părului!

Ți-au plăcut produsele noastre? Dacă da, știi ce ai de făcut, adaugă în coș ceea ce-ți atrage atenția și colectează Mi Coins pe care le poți schimba pentru o reducere în magazinul nostru!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.