Cum pot schimba modul în care primesc apeluri pe Android?

Cum pot schimba modul în care primesc apeluri pe Android?

După ce treceți la un nou dispozitiv, s-ar putea să vă fie dificilă schimbarea. Gestul până acum familiar de a răspunde la apeluri și-a pierdut utilitatea? Haideți să vedem cum putem remedia acest lucru chiar acum. Doriți să aflați mai multe? Citiți mai departe!

Imaginați-vă o situație în care o persoană apropiată vă sună pentru a treia oară, iar dumneavoastră, în loc să răspundeți, respingeți din greșeală apelurile. Această problemă poate fi rezolvată în cel mai scurt timp! Vedeți cum puteți schimba modul în care răspundeți la noul telefon cu Android în doar câțiva pași simpli.

Preluare automată a apelurilor

Nu doriți să pierdeți nici un apel? Activați opțiunea de răspuns automat. Activați-o accesând Setări > Aplicații > Setări aplicații de sistem > Setări apeluri > Răspuns automat. Acolo puteți selecta modul și momentul în care apelurile trebuie să fie acceptate automat. Decideți dacă doriți ca acest lucru să se întâmple întotdeauna sau numai atunci când aveți căști sau un alt dispozitiv Bluetooth conectat. Selectați setarea preferată și ați terminat!

Un asistent virtual vă ajuta!

De asemenea, puteți utiliza asistentul Google pentru a răspunde la apeluri! Adresați-vă asistentului prin cuvintele "OK Google" sau glisați ușor din partea de jos a ecranului spre stânga sau spre dreapta, iar acesta va întreprinde acțiunea corespunzătoare. De exemplu, "OK Google, respingeți apelul". Dacă nu aveți Google Assistant activat, accesați aplicația Google Assistant și activați-l cu ajutorul butonului: Activați.

Ați reușit?

Sperăm că de-acum încolo nu veți mai rata niciun apel important! Pentru mai multe sfaturi, vă rugăm să vizitați blogul nostru, pe care îl veți găsi aici. Doriți să fiți la curent cu cele mai recente promoții? Înscrieți-vă la newsletter, și nu veți mai pierde nimic!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.