Tehnologia lui Xiaomi MIX FOLD

Tehnologia lui Xiaomi MIX FOLD

În lumea telefoanelor inteligente, dezvoltarea tehnologiei este ceva natural, ceva ce face ca în fiecare an dispozitivele să fie mai eficiente, mai bine realizate și mai funcționale. Uneori, însă, se profilează un jucător care ia atât de mult în serios ideea de dezvoltare încât devine un fel de deschizător de drumuri și prezintă soluții la care nimeni nu a visat vreodată. Este ceea ce s-a întâmplat în cazul Xiaomi MIX FOLD - un dispozitiv venit direct din viitor, al cărui aspect futurist este combinat cu grijă cu cele mai recente caracteristici. Rămâneți cu noi pentru a afla mai multe detalii despre "smartphone-ul-tabletă", care ar putea ajunge în scurt timp în buzunarele noastre.

Dar se va potrivi?

Indiferent de mărimea buzunarului, Xiaomi MIX FOLD va încăpea fără probleme! Atunci când este pliat, dispozitivul măsoară doar 69,8 mm în lățime - mai puțin decât multe telefoane inteligente. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, plierea dispozitivului dezvăluie un al treilea ecran extern de 6,52", cu o rată de reîmprospătare de 90Hz! Acesta va fi utilizat pentru a afișa data și ora și va permite vizualizarea comodă a mesajelor și a apelurilor primite. Cu toate acestea, abia atunci când este deschis, Xiaomi MIX FOLD își arată adevărata față, dezvăluind un ecran imens de 8,01" cu rezoluție 2K. Tehnologia Dolby Vision se va asigura că fiecare centimetru este umplut în mod constant cu culori vibrante și contrast perfect. Experiența imersivă va fi completată de până la 4 difuzoare avansate, poziționate astfel încât să puteți simți întreaga experiență și spațiul 3D complet la fiecare proiecție. Purtând cu mândrie numele Harman Kardon, puteți fi siguri de cea mai bună calitate audio, indiferent de preferințele dvs. muzicale.

O cameră specială

Xiaomi MIX FOLD este ca un artist fotograf talentat ale cărui obiective vă vor uimi, iar calitatea excepțională a fotografiilor, vă va lăsa cu gura căscată. Camera principală de 108 MP impresionează la fiecare pas prin bogăția detaliilor și redarea fidelă a culorilor în toate condițiile de iluminare. Senzorul secundar cu unghi larg de 13 MP este la înălțimea provocării de a surprinde peisaje uriașe și de a scoate în evidență detaliile chiar și în cele mai ample peisaje. Desigur, ambii senzori menționați mai sus sunt la cel mai înalt standard posibil, dar unde este noutatea? Este ascunsă în ultima dintre aceste lentile telemacro, care utilizează un lichid transparent ca mecanism. Acesta este capabil să își schimbe forma în mod similar cu cea a cristalinului din ochiul uman. Acest lucru face posibilă realizarea de fotografii foarte clare ale unor obiecte mici, aflate la o distanță de până la 3 cm, precum și ale unor peisaje îndepărtate, cu un zoom de 30x. Este o tehnologie cu adevărat futuristă pe care ai vrea să o vezi în impelementată în orice smartphone modern! Va trebui să mai așteptăm un pic pentru o asemenea raritate...

Cireașa de pe tort

Xiaomi MIX FOLD are componente atât de moderne încât este evident că puterea sa va fi, de asemenea, de top. Snapdragon™ 888 este unul din cele mai performante procesoare de la Qualcomm® în materie de performanță mobilă. Este, pur și simplu, unul din cele mai bune procesoare pe care le puteți pune într-un smartphone în acest moment. Este o unitate atât de avangardistă încât se potrivește fără efort cu restul dotărilor de ultimă generație. Dacă doriți, puteți experimenta deja puterea maximă pe care o aduce octa-core Snapdragon™ 888... Știați că l-am pus și în Xiaomi 11T Pro! Faceți clic aici pentru a vi-l procura chiar acum! Vă încurajăm, de asemenea, să vă înscrieți la newsletter-ul nostru pentru a afla despre cele mai noi produse care vor apărea pe Mi-Home.ro!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.