Aspiratoarele inteligente de la Xiaomi

Aspiratoarele inteligente de la Xiaomi

Aspiratoarele inteligente de la Xiaomi

În aglomerația treburilor zilnice, este plăcut să primești un pic de ajutor suplimentar. Înapoi la casa inteligentă care aspiră și spală singură!

Profitați de gama noastră de aspiratoare cu mop și priviți cum treburile se fac singure. Vedeți ce au de oferit diferitele modele din gama noastră.

 

Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Este ieftin și totuși își face treaba foarte bine. Mi Robot Vacuum-Mop Essential este un aspirator clasic care folosește tehnologia giroscopică pentru a-și determina traiectoria de curățare. Acesta mătură și spală în același timp, folosind un rezervor de apă de 200 ml și un recipient pentru praf de 420 ml. Bateria de 2500 mAh vă permite să curățați până la 90 m².

Puterea de aspirare a dispozitivului este de 2200 Pa - o astfel de putere se va ocupa cu ușurință de praf, păr, nisip și murdărie de mărimea unui bob de sare. Mi Robot Vacuum-Mop Essential va depăși fără probleme obstacolele situate la o înălțime de până la 17 mm.

În plus, dispozitivul este pe deplin compatibil cu Google Assistant și Alexa, ceea ce, combinat cu programarea de la distanță din aplicația Xiaomi-Home, subliniază confortul utilizării sale.

Mi Robot Vacuum-Mop

Mi Robot Vacuum-Mop utilizează navigația avansată vSLAM pentru a-și determina traiectoria. Acesta oferă un rezervor de praf de până la 600 ml și un rezervor de apă standard de 200 ml.

Capacitatea bateriei rămâne aceeași ca la Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Cu toate acestea, puterea de aspirare a aspiratorului este crescută, care ajunge la 2500 Pa. Obstacolele pe care Mi Robot Vacuum-Mop le va depăși pot ajunge până la 20 mm. Unele lucruri rămân la fel.

Puteți activa în continuare robotul de curățare folosind Google Assistant, Alexa sau aplicația Xiaomi-Home. În aplicație, este de asemenea posibil să setați un mod de perete virtual care va limita intrarea robotului în zonele selectate.

Mi Robot Aspirator-Mop Pro

Este timpul pentru un adevărat erou al curățeniei! Mi Robot Vacuum-Mop Pro este singurul care vine în 2 culori - negru și alb. Folosește navigația LDS, care are o putere de calcul puternică și cea mai mare baterie din clasa sa de 3200 mAh.

Dispozitivul se va ocupa de curățenia perfectă în casa ta, cu ajutorul unei puteri de aspirare puternice care ajunge la 2100 Pa și a unui rezervor de apă inteligent, controlat electric. Mi Robot Vacuum-Mop Pro Black funcționează în trei moduri de curățare. Poate aspira separat, folosind rezervorul de praf de 550 ml, sau poate aspira folosind rezervorul de apă de aceeași capacitate.

De asemenea, este posibil să efectueze aceste activități simultan. Mi Robot Vacuum-Mop Pro are, de asemenea, o funcție de separare automată a camerei și un perete virtual. Durata de viață a bateriei sale este de 110 minute, timp suficient pentru a curăța până la 180 m² de suprafață scanată.

Pe care îl alegeți?

Alegeți unul dintre ajutoarele noastre pentru acasă și luați-vă o pauză.

Optați pentru comoditate și pentru o casă inteligentă care se va curăța singură pentru dumneavoastră!

 

Poți comanda acum de pe Mi-home.ro

An dat startul promoțiilor, astfel că pentru perioada de vară veți beneficia de ofertele noastre speciale.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.