Pietrele prețioase ascunse ale lui Xiaomi

Pietrele prețioase ascunse ale lui Xiaomi

Te gândești să cumperi un smartphone și nu știi ce să te hotărăști?

Dispozitivele Xiaomi au în vedere faptul că nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a vă bucura de cea mai bună calitate și de o utilizare fără probleme. Pentru a confirma aceste cuvinte, vă prezentăm câteva propuneri de smartphone-uri Xiaomi care bat raportul preț-calitate, oferind componente super-eficiente și cele mai bune materiale - un semn distinctiv al oricărui smartphone Xiaomi. Rămâi cu noi!

Xioami Redmi Note 9T 5G

Modelul iconic Redmi Note 9 a fost îmbunătățit la maxim, oferind ceea ce contează cel mai mult în serie - un procesor rapid MediaTek Dimensity 800U 5G, o cameră triplă detaliată de 48 MP și o baterie de 5000 mAh de mare capacitate.

În plus, în timp ce țineți acest model în mână, vă veți garanta accesul la rețeaua 5G, care oferă cele mai bune transferuri de date mobile.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G

Specificatii tehnice

Procesor MediaTek Dimensity 800U 5G
2 × Cortex-A76, până la 2,4 GHz + 6 × Cortex-A55, până la 2,0 GHz Ecran IPS de 6,53" Rezoluție 2340 × 1080 px RAM / Memorie încorporată 4/64GB / 4/128GB (în funcție de variantă) Camera din spate 48 MP + 2 MP + 2 MP + 2 MP Camera frontală 13 MP Capacitate baterie 5000 mAh Încărcare rapidă prin cablu de 18W

Xiaomi Redmi 9

Aveți încredere în performanța maximă a cipului octa-core MediaTek Helio G80 și simțiți calitatea în timpul utilizării zilnice și a jocurilor mobile ale jocurilor preferate.

Bateria puternică de 5020 mAh va oferi emoții de lungă durată, fără a fi nevoie să căutați frecvent încărcătorul, iar încărcarea rapidă de 18 W va face această activitate mult mai plăcută. Xiaomi Redmi 9 este un smartphone complet pentru care fiecare sarcină este în joc.

Xiaomi Redmi 9

Specificatii tehnice

Procesor MediaTek Helio G80 2 × Cortex A75, 6 × Cortex A55, tactat la o frecvență de până la 2,0 GHz Ecran IPS de 6,53" Rezoluție 2340 × 1080 px RAM / Memorie încorporată 3/32GB / 4/64GB (în funcție de variantă) Camera din spate 13 MP + 8 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP Camera frontală 8 MP Capacitatea bateriei 5020 mAh Încărcare rapidă prin cablu de 18W

Xiaomi Redmi 9C NFC

Aveți grijă de portofelul dvs. și alegeți Redmi 9C NFC! Acest smartphone Xiaomi nu se teme să lucreze din greu cu aplicații solicitante, iar ecranul său imens IPS de 6,53" va fi perfect pentru navigarea conținutului pe portalurile preferate sau pentru vizionarea de filme.

Redmi 9C NFC este, de asemenea, un ajutor neprețuit în timpul cumpărăturilor de zi cu zi dictate de plățile NFC convenabile, mereu la îndemână!

Xiaomi Redmi 9C NFC

Specificatii tehnice

Procesor MediaTek Helio G35 4 × Cortex A53, tactat la o frecvență de până la 2,3 GHz Ecran IPS de 6,53" Rezoluție 1600 × 720 px RAM / Memorie încorporată 2/32GB / 3/64GB (în funcție de variantă) Camera din spate 13 MP + 2 MP + 2 MP + 2 MP Camera frontală 5MP Capacitate baterie 5000 mAh Încărcare rapidă prin cablu de 10W

Inovatie tehnologica cu fiecare model

-uri Daca ti-am starnit interesul pentru unul dintre modelele de telefoane Xiaomi si iti doresti sa vezi toate variantele de smartphone Mi, Redmi sau POCO disponibile pe Mi-Home.ro, te invitam sa le vezi aici, Telefoane mobile Xiaomi și sa te abonezi la newsletterul Mi-Home.ro ca sa afli toate noutatile si detaliile despre ofertele saptamanale pe care le organizam.
Vino si tu in comunitatea Mi si te vom premia cu un VOUCHER de reducere la prima ta achizitie din site.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.