Tabletă Xiaomi - Mi LCD Writing Tablet 13.5"

Tabletă Xiaomi - Mi LCD Writing Tablet 13.5"

Xiaomi nu înseamnă doar smartphone-uri

Un bec inteligent, un rucsac de transport, ochelari de soare, un cântar de baie sau o tabletă grafică, reprezintă doar o parte din ceea ce puteți găsi în gama de produse din magazinul nostru. Astăzi, însă, ne vom concentra toată atenția asupra ultimului dintre produsele menționate aici. Mi LCD Writing Tablet 13.5" își merită cu siguranță cele "5 minute"! Este un companion excelent atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cu ce altceva credeți că vă mai poate surprinde acest dispozitiv discret?

Dar de la început... Mi LCD Writing Tablet 13.5" nu este altceva decât... un caiet modern! Fiecare dintre noi a avut cu siguranță de-a face în copilărie cu așa-numita tablă ce poate fi ștearsă, a cărei idee a supraviețuit până în ziua de azi și este încă puternică. Principiul tabletei grafice de la Xiaomi este fabulos de simplu și implică utilizarea repetată a suprafeței de lucru ( pentru a desena/nota) și curățarea acesteia. Designul tabletei Mi LCD Writing Tablet 13,5" constă într-un ecran din polimer cu o peliculă subțire cu finisaj mat și o diagonală care ajunge la aproape 35 de centimetri și o carcasă albă realizată în întregime din plastic. De asemenea, vine cu un mic stylus magnetic, a cărui prezență va fi cu siguranță benefică pentru utilizarea zilnică a dispozitivului. Greutatea de 345 de grame a tabletei, combinată cu subtilitatea sa incredibilă (7 mm grosime), o transformă într-un dispozitiv complet mobil, ideal atât pentru călătorii, cât și pentru muncă.

Cu ce vine?

Baza tabletei Mi LCD Writing Tablet 13,5" este o baterie de dimensiuni mici, datorită căreia este posibilă curățarea rapidă și eficientă a ecranului de inscripțiile anterioare. Este vorba de o baterie standard CR2025, care trebuie înlocuită o dată la 365 de zile, presupunând o frecvență de utilizare foarte intensă (până la 100 de ori curățarea ecranului în timpul zilei). Aceasta nu condiționează funcționarea întregului dispozitiv, ci vă permite doar să ștergeți conținutul creat pe ecran. Pentru o utilizare mai eficientă a posibilităților tabletei, au fost create butoane dedicate. Amplasate chiar lângă ecran - butonul de ștergere și butonul de blocare - se vor ocupa rapid de notițele nedorite sau vor proteja de ștergerea celor care sunt utile în acel moment. Este un dispozitiv sigur atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cei dragi. Este lipsit de emisie de lumină albastră, ceea ce previne în mod semnificativ oboseala ochilor. Absența cernelii și a prafului garantează o utilizare confortabilă și extrem de igienică.

Mic dar nebun

Stiloul, care este un element inseparabil al întregului, ne va duce pe culmile creativității noastre. Greutatea sa redusă (7 g), forma ergonomică și vârful rotunjit din așa-numitul "super oțel" vor spori nu numai confortul scrisului, ci și acuratețea și precizia acestuia. Ecranul LCD combinat cu capacitățile stylus-ului vă va permite să experimentați scrierea pe hârtie tradițională, iar tehnologia senzorului de presiune utilizată va asigura că rezultatele obținute seamănă la maximum cu scrisul de mână real.

Un spectru de posibilități

• Joaca și învățarea cu copiii nu a fost niciodată mai ușoară! Cu Mi LCD Writing Tablet 13,5" veți uita de plictiseală într-o după-amiază ploioasă. Se va descurca perfect cu jocuri de cuvinte și alte jocuri de ghicit și cărți de colorat, orice ai chef să faci. Nu numai că va diversifica timpul liber petrecut împreună, dar se va dovedi a fi și un companion excelent în timpul efectuării temelor, ceea ce reprezintă o preocupare pentru mulți părinți. Copilul, folosind tableta, nu numai că își va da frâu liber creativității, dar va îndeplini "pe parcurs" și îndatoririle școlare care până acum nu îi plăceau.
• Lucrul în grup? Numai cu Mi LCD Writing Tablet 13.5"! Brainstorming-ul nu a fost niciodată mai ușor! Cu ajutorul tabletei Xiaomi vă puteți prezenta rapid și clar ideile, puteți împărtăși notițele pe care le-ați creat sau schițele care s-au născut în mintea dumneavoastră. Utilizarea deplină a capacităților sale se va traduce cu siguranță în munca eficientă a întregii echipe și, în viitor, în rezultate la fel de satisfăcătoare.
• Avizier familial. Mi LCD Writing Tablet 13.5" este o modalitate inovatoare de a comunica cu cei dragi. Lăsați un mesaj frumos sau un memento pentru ceilalți membri ai familiei. Creați o listă de cumpărături, notați o dată importantă sau o rețetă de tort pe care ați auzit-o la radio. Isteț, nu?

Merită? Suntem încrezători că Mi LCD Writing Tablet 13,5" se va ridica la înălțimea acestei ocazii. Acesta este un dispozitiv relativ mic, care se află în stare latentă într-un potențial uriaș. Posibilitățile de utilizare a acestuia sunt enorme, iar singura limitare va fi imaginația dumneavoastră. Această tabletă nu numai că va adăuga varietate la viața ta de zi cu zi, dar poate că îți va descoperi și noi abilități?

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.