Cele mai rapide încărcătoare Xiaomi

Cele mai rapide încărcătoare Xiaomi

Sunteți interesați de performanță maximă, de cel mai bun efect și de un bun raport calitate-preț, altfel nu ați fi pe site-ul nostru. S-au schimbat multe în ultima vreme, ne apropiem în fiecare zi de perfecțiune. Pentru astăzi v-am pregătit două articole interesante de pe site-ul nostru. Acestea sunt unele dintre cele mai rapide încărcătoare Xiaomi - dacă sunteți curioși să aflați ce sunt aceste modele și ce tehnologie au, vă invităm să continuați să citiți!

Viteza fulgerului

Primul este încărcătorul de perete Mi 33W, elegant și puternic, care suportă încărcarea Flash. Această tehnologie îmbunătățește eficiența prin reducerea timpului de încărcare a echipamentului dvs. Acest lucru se datorează faptului că încărcătorul Xiaomi utilizează mai mult curent, fără a crește tensiunea.

Port USB-C încorporat

Încărcătorul de perete Mi 33W utilizează o tehnologie numită Power Delivery. PD este o utilizare mai rapidă și mai bună a energiei, astfel încât dispozitivele sunt încărcate aproape instantaneu și nu pierdeți timp prețios așteptând ca echipamentul să fie gata. Power Delivery nu numai că vă economisește timp, dar oferă și o versatilitate fără precedent. Acest tip de conexiune poate fi utilizat cu laptopuri, telefoane și accesorii precum Mi Smart Band, iar toate acestea se datorează selecției inteligente a energiei către dispozitivul încărcat.

2 este mai bine decât 1!

Cu încărcătorul de perete Mi 33W puteți încărca două dispozitive în același timp, deoarece aveți la dispoziție nu numai portul USB-C menționat anterior, ci și USB-A. Acest încărcător micuț poate da foarte mult!

Pregătirea pentru unicitate

Ce lucruri noi pot apărea în lumea încărcătoarelor? Se pare că destul de multe comodități. De exemplu, cu Mi Fast Charger, avem acces la tehnologia GaN, care permite obținerea unor rezultate foarte bune în ceea ce privește viteza de încărcare, păstrând în același timp o dimensiune mică. Aceasta este o veste excelentă pentru călătorii și pentru toți cei cărora le place ca lucrurile să nu ocupe spațiu inutil.

Mic, dar puternic!

În cadrul modest al încărcătorului rapid Mi 65W de la GaN Tech se află o putere de încărcare rapidă fără limite. Cine s-ar fi așteptat ca un design atât de ușor și de mic să fie atât de puternic? Mi 65W Fast Charger GaN Tech va funcționa excelent cu Xiaomi Mi 10 Pro, umplând bateria până la 100% într-o sesiune de 45 de minute. Încărcătorul rapid Mi 65W Fast Charger de la GaN Tech este suficient de puternic pentru a se ocupa de încărcarea laptopului.

Ce alegi? Încărcare dublă sau putere masivă într-un format mic?

Vrei sa afli primul despre produsele de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.