Mi Watch Lite sau Mi Smart Band 6?

Mi Watch Lite sau Mi Smart Band 6?

Mi Watch Lite sau Mi Smart Band 6, care este alegerea ta?

Ce dispozitiv vi se potrivește mai bine? Mi Smart Band-ul Mi Smart Band cu ecran oval sau Mi Watch Lite cu ecran pătrat? Haideți să aflăm care gadget Xiaomi își va găsi un loc la încheietura mâinii dvs.

Mi Watch Lite

Pentru început, este ceva ușor care vă va permite să vă mențineți totul în ordine. Mi Watch Lite cu un ecran confortabil câștigă un avantaj față de Mi Smart Band atunci când vine vorba de suprafața utilizabilă a ecranului. Mi Watch Lite este potrivit pentru persoanele care trebuie să rămână focusați pe puls în activitățile zilnice. Chiar și în ședințe, aveți control asupra a ceea ce se întâmplă, fără ca telefonul să vă distragă atenția. Puteți vedea toate notificările și puteți reacționa la schimbări în timp real. O privire asupra ecranului Mi Watch Lite și deja știtți care va fi rumătoarea mișcare. Obțineți informații în cel mai scurt timp și reacționați cu viteza unui campion olimpic.

În căutarea drumului și a GPS-ului

Aveți nevoie de GPS la încheietura mâinii? În acest caz, îndreptați-vă atenția către Mi Watch Lite. Veți găsi nu numai GPS, ci și GLONASS. Este un sistem care colectează măsurători mai precise la latitudinile polare. Cu Xiaomi Mi Watch Lite vă veți regăsi chiar și la capătul lumii. Inima bate mai puternic Monitorizarea ritmului cardiac este o funcție utilă nu numai pentru persoanele cu risc ridicat de atac de cord, care suferă de hipertensiune, aritmie sau alte afecțiuni. Chiar și atunci când sunteți perfect sănătoși, este bine să fiți cu ochii în patru. Dacă doriți să oferiți cuiva o modalitate ușoară de a avea grijă de sănătatea sa, atât Mi Watch Lite, cât și Mi Smart Band 6 sunt ideale. Când ai nevoie de ceva mai mic Poate că un ecran mai mare nu este conceput pentru dvs. și sunteți de părere că hardware-ul mai mic și mai subțire este mai avantajos. În acest caz, alegeți Mi Smart Band 6. Ecranul mai mic înseamnă un consum redus de energie, astfel încât durata de viață a bateriei este prelungită la 14 zile. În ceea ce privește Mi Watch Lite, aceasta se limitează la 5 zile. Piscine și vacanțe lângă lac Antrenamentele la piscină pot fi ușor incluse în raportul zilnic de activitate fizică. Ambele dispozitive inteligente Xiaomi sunt rezistente la apă și au o durabilitate de 5ATM, astfel încât pot fi purtate în timp ce înnoți. În plus, Mi Watch Lite are 11 moduri de fitness predefinite. Mi Smart Band are 30 dintre ele, dintre care 6 sunt detectate automat.

Confortul încărcării

Puteți încărca atât Mi Smart Band 6 cât și Mi Watch Lite fără a scoate benzile de cauciuc. Este mult mai confortabil și vă ajută să salvați timp, fără a fi nevoie să scoateți ceasul din curea. O situație excepțională, în care puteți scoate cureaua, ar fi o schimbare a culorii acestia, iar culorile sunt din abundență. Ambele modele au o gamă largă de culori de brățări, pe care le puteți găsi și în magazinul nostru. Cu siguranță veți găsi nuanța special creată pentru dvs. Știți deja ce dispozitiv vă atrage mai mult? Anunțați-ne alegându-l pe cel potrivit pentru dvs. Vă invităm la cumpărături!

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?
Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.