Aspiratoare portabile Xiaomi

Aspiratoare portabile Xiaomi

Gata cu durerile de spate după aspirare!

Nu vă mai aplecați pentru a curăța locurile greu accesibile. Există modalități mai bune de a aspira! Acestea sunt Mi Handheld Vacuum Cleaner G10 și Mi Vacuum Cleaner Light.

Citiți articolul și cunoașteți-le mai bine!

Convenabil, portabil și la îndemână

Aspiratorul Mi Vacuum Cleaner Light disponibil în magazinul nostru este foarte ușor. Acesta cântărește doar 1,2 kg, iar această greutate aduce mai multe avantaje. Puteți face curățenia zilnică aproape fără efort.

Chiar dacă designul este subțire, aspiratorul se poate descurca foarte bine cu murdăria, praful și părul! Puteți personaliza funcționarea aspiratorului Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light prin activarea unuia dintre cele 2 moduri: Standard sau MAX.

Aspiratorul are o durată de funcționare de 45 de minute, ceea ce este suficient pentru a vă curăța întreaga casă.

 

Provocări mici, obiecte delicate

Modul standard al aspiratorului Mi Vacuum Cleaner Light îl dedicăm suprafețelor și obiectelor delicate. Dacă aveți nevoie să curățați tastatura de resturile prânzului, vârful cu perie mică este excelent pentru asta. Acesta va mătura și va aspira fiecare firimitură, iar laptopul dvs. își va recăpăta gloria de odinioară.

Murdărie multă, modul MAX

În lupta împotriva părului și a galimatiilor auto, utilizați măsuri mai puternice. Când curățați canapeaua din sufragerie sau scaunele mașinii, utilizați vârful îngust și comutați Mi Vacuum Cleaner Light pe modul MAX. Admirați cum dispare murdăria!

"Economisiți timp și spațiu Împreună cu Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light este inclusă o stație de andocare. Puteți să o atașați la perete sau în interiorul dulapului. Aspiratorul va avea locul său și vă veți scuti de grija de a-l căuta înainte de a face curățenie."

Ușor de curățat Componentele de mare design sunt ușor de curățat. Cu toate acestea, asigurați-vă că au timp să se usuce înainte de următoarea curățare pentru a evita disfuncționalitățile.

 

 

Cel mai bun pentru final?

Să trecem la cel de-al doilea erou al articolului de astăzi. Aspiratorul portabil Mi Handheld G10 este un model de aspirator portabil de fabricație solidă, care a câștigat numeroși fani datorită mai multor factori.

Printre aceștia se numără prețul scăzut, designul excelent, designul convenabil și performanța perfectă. Să trecem în revistă fiecare dintre aceste criterii.

Nu plătiți prea mult

Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner G10 are un caz puternic pe piață datorită raportului calitate-preț excelent.

Fără să cheltuiți o avere, obțineți un echipament excelent care își va îndeplini toate sarcinile în cel mai scurt timp.

Frumusețe așa cum te uiți

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner G10 combină funcționalitatea și stilul deosebit. Toate piesele se potrivesc perfect între ele. În timpul utilizării, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deconectarea accidentală a pieselor.

Vârfurile individuale facilitează eliminarea murdăriei dificile. Cunoașteți acea situație în care părul sau blana se blochează pe peria aspiratorului dumneavoastră?

Acum nu mai trebuie să vă chinuiți să le strângeți! Am proiectat produsul nostru astfel încât periile mobile să culeagă murdăria din mers. Aspiratoare Xiaomi

Puteți alege dintre următoarele variante de putere

Aspiratorul de mână Mi Handheld G10 are nu mai puțin de trei moduri de funcționare. Cel mai versatil dintre ele este modul Standard.

Dacă funcționați în modul Eco, setarea va trece automat la o putere mai mare atunci când ajungeți pe covor.

Cea mai puternică setare este High-power, care vă va scăpa fără efort de cea mai grea murdărie. Capacitatea mare a bateriei vă permite să funcționați până la 65 de minute în modul Eco. Puteți plasa până la 2 baterii în stația de încărcare.

Podele perfect curate

Accesoriul pentru mop spală murdăria și vă economisește timp. Puteți efectua două sarcini în același timp și vă puteți bucura de un apartament cu un aspect minunat.

Ce aspirator portabil Xiaomi veți alege?

 

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.