Vă amintiți seria Mi 10T?

Vă amintiți seria Mi 10T?

La lansarea sa, seria Mi 10T a întâmpinat întreaga lume, surprinzând-o cu capacitățile sale extinse și cu raportul calitate-preț excelent.

Retrăiți încă o dată acea lansare, reamintindu-va cele mai importante caracteristici.

Prima privire

Când scoți telefonul Mi 10T din cutie, vei observa câteva lucruri. În primul rând, telefonul este mare și bine proporționat - ecranul FHD+ Dot Display de 6,67" se află sub un strat de sticlă Corning Gorilla Glass 5 însoțit de componente din aluminiu.

Folosirea acestor materiale ne asigură că avem de-a face cu un produs de calitate superioară. Prima impresie este o bază pentru un rating ridicat, dar un telefon modern este format din mult mai multe elemente...

 

Componentele cheie

Inima unui smartphone plasată în centrul său, în cazul seriei Mi 10T Pro, avem un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 865, care împreună cu cipul grafic Adreno™ 650 și 8 RAM creează condițiile pentru ca dispozitivul să răspundă la comenzile tale cu viteza fulgerului!

De asemenea, dispozitivul vă va oferi o imagine foarte fluidă, datorită ratei de reîmprospătare a ecranului de 144Hz.

Smartphone-ul va ajusta această valoare în funcție de acțiunile pe care le efectuați pentru a optimiza durata de viață a bateriei.

 

 

 

 

Camere foto care vă permit să vă dezvoltați

Puteți merge oriunde doriți cu smartphone-ul dvs. și puteți surprinde cele mai frumoase priveliști cu cea mai bună cameră foto.

Mi 10T Pro are cu ce să se laude, cu rezoluții ale camerelor foto de 108 MP + 13 MP + 5 MP, respectiv, este o gamă care abia așteaptă fotografiile tale.

Versiunea mai ieftină a dispozitivului, Mi 10T, are o rezoluție ușor mai mică a camerei principale, dar camera de 64 MP se ridică în continuare la înălțimea sarcinii și creează fotografii pe care mulți le-ar invidia.

Cel mai ieftin Mi 10T Lite păstrează rezoluția camerei principale a lui Mi 10T, oferind fotografii uimitoare în orice condiții.

Muzica pe deplin...

Volum! Calitatea supremă a seriei Mi 10T este sistemul stereo, care creează un sunet curat.

Difuzoarele stereo încorporate vor oferi mediul perfect pentru jocuri, vizionarea serialului TV preferat sau o sesiune de jazz. Sunetul este curat, spațios, asemănător cu cel de studio și trece toate testele cu nota 10!

Și bateria? La fel ca la Pro!

Mi 10T și Mi 10T Pro folosesc o baterie de 5000 mAh este susținută de o încărcare rapidă de 33W.

Versiunea Lite a dispozitivului include o baterie ceva mai mică, de 4820 mAh, pe care o încarci în mai puțin de o oră.

Partea comună a lui Mi 10T

Veți debloca cu ușurință telefoanele din seria Mi 10T, folosind cititorul de amprente amplasat în butonul de pornire din partea dreaptă a dispozitivului.

Vei fi fericit să afli că toate cele trei modele suportă rețeaua 5G. Poți efectua plăți contactless cu oricare dintre ele, datorită prezenței modulului NFC.

Ca un plus, fiecare model vine cu o carcasă antimicrobiană care combate sistematic acumularea de bacterii.

Decideți ce aspecte sunt cele mai importante pentru dumneavoastră, o cameră foto de calitate, o capacitate mai mare a bateriei sau poate un preț mai mic?

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.