Aer proaspăt cu Xiaomi

Aer proaspăt cu Xiaomi

Chiar dacă locuiți.

în București, Timișoara sau oricare alt oraș din Romania, smogul nu va trece pe lângă dumneavoastră.

Poluarea aerului intră în plămânii fiecăruia dintre noi în fiecare zi. Prin urmare, merită, cel puțin acasă, să îi punem capăt.

Vă prezentăm filtrele Xiaomi pentru uz casnic care vă permit să respirați aer curat și să aveți grijă de sănătatea dvs.

 

Primul pe listă

Începem cu campionul în rândul purificatoarelor de aer, și anume Xiaomi Mi Air Purifier 3C. Este o soluție pentru aproape toate bugetele, ideală pentru spațiile mici de până la 40 m2.

Va face față particulelor de toate tipurile, de la praf la bacterii și viruși. Are în interior un filtru Hepa înlocuibil, iar acestuia îi datorează performanțele sale excelente.

Ce conține Mi Air Purifier 3C?

Apăsați punctele desemnate pe cele două părți ale dispozitivului și ridicați partea superioară a purificatorului. Scoțând capacul, veți avea acces la filtru. Acum îl puteți înlocui, îl puteți aspira sau îi puteți verifica starea.

Acest mod de desfacere este nou pentru produsele de acest tip. De obicei, îl deschideți din spate, ca la Mi Air Purifier Pro H.

Pentru Mi Air Purifier 3C, puteți folosi cartușul de filtru HEPA Mi Air Purifier, cartușul de filtru antibacterian Mi Air Purifier sau filtrul de formaldehidă Mi Air Purifier S1. Puteți verifica eficiența acestora pe ecranul OLED.

Nu numai că veți găsi un indicator al calității aerului codificat pe culori (verde este cel mai bun scor, iar roșu este cel mai prost), dar și o indicație numerică a nivelului de poluare (cu cât numărul este mai mic, cu atât mediul este mai curat).

Mi Air Purifier Pro

Haideți să facem un salt cu un nivel mai sus în combaterea substanțelor nocive. Mi Air Purifier Pro vine cu un senzor de particule cu laser care nu va rata nicio murdărie.

Se poate spune că se măsoară împotriva impurităților ca un agent de film. Cu capacitățile sale de curățare, se poate ocupa de aproape două ori mai mult decât Mi Air Purifier 3C. 60 m2 este suprafața optimă pe care Xiaomi Mi Air Purifier Pro o va lua sub aripa sa.

Acest purificator funcționează și mai silențios datorită designului revizuit al filtrului, cu o eficiență de până la 500 m3/h.

.

 

 

 

Mi Air Purifier Pro H-pune capăt erei mirosurilor neplăcute

Eliberare pentru persoanele care suferă de alergii, astmatici și plămâni de toate felurile Filtrul de curățare scapă eficient de ele și captează chiar și cele mai mici particule de murdărie.

Este un adevărat titan al eficienței! Poate scăpa nu numai de murdăria mecanică, ci chiar și de viruși și bacterii!

Ca și celelalte modele, are Wi-Fi încorporat. Poți controla de la distanță Mi Air Purifier Pro H folosind Alexa, Poți controla Mi Air Purifier Pro H de la distanță prin intermediul aplicației și poți schimba modurile fără să te miști de pe canapea.

Nu uitați să schimbați filtrul!

După o anumită perioadă, în funcție de intensitatea utilizării, cartușul merită aspirat și, eventual, înlocuit cu unul nou. Pentru modelele Xiaomi Mi Air Purifier 3C și Mi Air Purifier Pro, există până la 3 filtre disponibile pentru achiziționare: cartușul de filtru HEPA Mi Air Purifier, cartușul de filtru antibacterian Mi Air Purifier și cartușul de filtru formaldehidă Mi Air Purifier S1.

Mi Air Purifier Pro H este cel mai mare purificator din familia Xiaomi și, din acest motiv, are nevoie de un cartuș de dimensiuni diferite, Mi Air Purifier Pro H Filter.

Aceste produse sunt recomandate persoanelor care se luptă cu boli respiratorii, cum ar fi astmul și alergiile, dar și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sănătatea.

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.