Casă sigură cu camere IP Xiaomi

Casă sigură cu camere IP Xiaomi

Siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră este prioritatea noastră principală.

Imaginați-vă că dețineți controlul complet asupra securității locuinței dumneavoastră. Acum îl puteți avea cu ajutorul camerelor IP Xiaomi.

Alegeți una dintre cele trei opțiuni disponibile și dormiți liniștit.

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, vă vom ajuta să alegeți modelul potrivit, adaptat nevoilor dumneavoastră.

 

Mi Home Security Camera 1080p (montare magnetică)

Să începem cu elementele de bază. Dacă nu doriți să optați pentru un echipament de supraveghere scump, dar doriți să vă securizați casa, Xiaomi Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount) cu înaltă definiție 1080p va fi o alegere perfectă.

Mânerul magnetic convenabil va facilita montarea și va oferi stabilitate dispozitivului. Camera de securitate Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount) are un microfon încorporat și o rezistență ridicată la temperaturi ridicate și scăzute - de la -20°C până la plus 50°C!

Acest interval de temperatură permite utilizarea în exterior a camerei IP fără teama de înghețare sau supraîncălzire a dispozitivului. Camera dispune atât de detectare a mișcării, cât și de modul Night Vision.

Mi 360° Home Security Camera 2K

Am atins perfecțiunea! Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este cea mai cuprinzătoare soluție de cameră IP.

Modelul Pro oferă o conectivitate mai largă, o rezoluție ridicată de 1296p și Bluetooth încorporat pentru o utilizare convenabilă a casei dvs.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro garantează imagini pline de detalii chiar și în condiții de iluminare slabă. Camera va detecta automat mișcarea cu ajutorul capacităților sale AI.

Două microfoane reduc zgomotul, ceea ce se adaugă la cea mai bună calitate de observare.

 

 

 

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Am atins perfecțiunea! Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este cea mai cuprinzătoare soluție de cameră IP.

Modelul Pro oferă o conectivitate mai largă, o rezoluție ridicată de 1296p și Bluetooth încorporat pentru o utilizare convenabilă a casei dvs. inteligente. Mi 360° Home Security Camera 2K Pro garantează imagini pline de detalii chiar și în condiții de iluminare slabă. Camera va detecta automat mișcarea cu ajutorul capacităților sale AI.

Două microfoane reduc zgomotul, ceea ce se adaugă la cea mai bună calitate de observare.

Ce model ți-a atras atenția?

Decideți ce model vă va ajuta să vă protejați casa. Poate că forma uneia dintre camere este cea care vă convinge mai mult? Alegeți securitatea locuinței cu Xiaomi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.