Mi Watch sau Mi Watch Lite?

Mi Watch sau Mi Watch Lite?

Vă întrebați ce ceas ar trebui să alegeți pentru un cadou?

Sau căutați ceva pentru dumneavoastră? Dacă ești în continuare indecis între modelul Mi Watch și mi Watch Lite, acest articol te va ajuta să alegi. Urmăriți confruntarea dintre smartwatch-uri!

Xiaomi Mi Watch Lite

Există multe motive pentru a achiziționa acest smartwatch - de exemplu, multifuncționalitatea, fiabilitatea, gama de aplicații sau forma frumoasă. Pentru început, să ne concentrăm pe cel mai important lucru - ecranul cu o diagonală de 1,4".

Numeroase posibilități de personalizare, răspuns rapid și tranziții fluide ale ecranului, nu sună atrăgător? Să mergem mai departe... comoditate și funcționalitate - garantat! Notificările din aplicații despre mesaje text și apeluri vor apărea instantaneu pe cadranul lui Mi Watch Lite.

Cu câteva mișcări, puteți controla muzica, puteți sări peste o melodie sau regla volumul. Nu mai este nevoie să vă luați telefonul cu dvs. în timpul antrenamentului de dimineață!

 

Apropo de exerciții...

Poți să te antrenezi zile întregi! Bateria de lungă durată nu va ceda în timpul unui antrenament intens, atâta timp cât conectați Mi Watch Lite la încărcare o dată la câteva zile.

Ai la dispoziție 10 ore de funcționare continuă în modul sport cu GPS sau 9 zile întregi fără încărcare. În orice caz, Mi Watch Lite va ține pasul cu tine, indiferent de viteza ta!

Dacă folosești Android, vei citi rezultatele în aplicația Xiaomi Wear sau Xiaomi Wear Lite (pentru utilizatorii iOS). De asemenea, puteți lua smartwatch-ul cu dvs. la piscină, datorită rezistenței sale la apă de 5 ATM.

 

Xiaomi Mi Watch

Ce zici de Mi Watch? Este un dispozitiv inteligent foarte ușor care arată ca un smartwatch.

Cu un cadran rotund cu ecran AMOLED, are un stil clasic care se potrivește oricărei ocazii! Purtând Mi Watch, obțineți o gamă largă de capabilități la dispoziția dumneavoastră!

Adaptat pentru dumneavoastră

Dacă doriți ceva unic, alegeți Xiaomi Mi Watch. Mi Watch Lite oferă multe, dar Mi Watch este de-a dreptul fără limite în ceea ce privește personalizarea. Peste 100 de teme de cadran te așteaptă să le încerci!

Aveți libertatea de a stabili aspectul smartwatch-ului, dar și la ce va fi folosit.

În timpul antrenamentului, puteți experimenta cu utilizarea a până la 117 moduri de fitness! Poate că este un moment bun pentru a încerca pentru prima dată un nou sport?

Cercuri și pătrate...

Designul elegant al ceasului Xiaomi Mi Watch, cu un afișaj circular care imită un cadran clasic, va completa orice stil.

Ecranul pătrat al Mi Watch Lite, însă, poate fura inimile celor cărora le place un stil modern, futurist. Pentru care veți opta?

 

 

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.