Căști fără fir Xiaomi

Căști fără fir Xiaomi

Fiecare zi este mai bună atunci când ești însoțit de muzică.

Cunoașteți cu siguranță problema cablului încurcat al căștilor... Redarea melodiei preferate nu trebuie să fie precedată de un ritual greoi de descurcare.

Alegând căștile wireless Xiaomi, vă puteți bucura de melodiile preferate acum, instantaneu, fără cabluri încurcate!

Consultați ghidul nostru pentru a selecta modelele de căști fără fir Xiaomi.

 

Xiaomi True Wireless Earbuds Basic S

Înlocuirea căștilor cu cele wireless este o schimbare după care nu veți mai reveni niciodată la căștile cu fir. De ce să optezi în special pentru modelul True Wireless Earbuds Basic S?

Performanța de lungă durată a dispozitivului este cu siguranță demnă de menționat. Carcasa de încărcare vă permite să ascultați muzică timp de până la 12 ore! Un alt avantaj este utilizarea mai multor funcții, de exemplu: dacă atingeți de trei ori orice cască, veți activa modul de Gaming cu cel mai rapid răspuns.

Pentru și mai multe detalii, faceți clic pe imaginea de mai sus, care vă va redirecționa către fișa produsului. Forma unică a căștilor se va potrivi în orice ureche și va oferi o plăcere completă de ascultare!

Xiaomi Mi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

O sesiune de muzică mai lungă, care să dureze aproape 24 de ore? Acum se poate! Încă o nouă tranșă a seriei de căști fără fir de la Xiaomi oferă o astfel de performanță!

Cinci ore de muzică neîntreruptă, combinate cu o carcasă de încărcare, vă oferă un timp de ascultare aproape nelimitat. De acum înainte, vă puteți bucura de un sunet perfect aproape non-stop.

Schimbați modurile de ascultare de la două la o singură cască și întrerupeți muzica scoțând o cască din ureche. Această funcție protejează, de asemenea, căștile Mi True Wireless Earphones 2 Basic de pierderi, astfel încât, dacă una dintre ele cade în timp ce te miști, o vei simți!

Xiaomi Mi Mi True Wireless Earphones 2

Veți obține cel mai bun bas cu aceste minunății, bucurându-vă de până la 4 ore la un moment dat, și până la 14 cu carcasa de încărcare! Încărcarea durează doar o oră, astfel încât vă puteți bucura de o calitate excelentă a sunetului pentru o perioadă lungă de timp.

Faceți o varietate de activități cu una sau două căști în același timp. Împărtășiți muzică cu prietenii folosind doar o singură cască sau dedicați-vă unui sunet excelent.

Să răspundeți la telefon, să schimbați melodia și să opriți muzica nu a fost niciodată atât de ușor și distractiv! Experimentați o calitate mai bună a sunetului cu cele mai bune căști wireless Xiaomi!

Vrei sa afli primul cănd vei putea beneficia de promoțiile de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.