Proiectoarele Xiaomi

Proiectoarele Xiaomi

Simțiți nevoia de senzații tari?

Planificați un spectacol uimitor la domiciliu și construiți un cinematograf adaptat nevoilor dumneavoastră. Verificați ce puteți crea folosind echipamente din diferite game de prețuri.

Consultați comparația proiectoarelor de la Xiaomi.

 

 

Proiector compact Mi Smart Compact

Acesta este un proiector compact pentru a fi portabil și pentru petreceri tematice cu familia și prietenii. Vizionarea unui meci împreună se poate transforma într-un adevărat spectacol, datorită sunetului Dolby și DTS și a unei imagini excelente și impecabile.

Autofocalizarea asistată de IA va asigura cea mai bună calitate a imaginii de îndată ce îl porniți.

Proiectorul compact Mi Smart Compact Projector se remarcă prin calitatea ridicată și comoditatea sa, fiind ușor de luat cu tine în orice călătorie!

Un asistent în repaus

Proiectorul Mi Smart Compact Projector inteligent vă va facilita relaxarea. Schimbați filmul, reduceți intensitatea luminilor, porniți aerul condiționat - puteți face totul cu ajutorul asistentului vocal încorporat în telecomandă, fără să vă ridicați din fotoliul confortabil.

Uitați de stingerea acelei ultime lămpi de care toată lumea a uitat. Dacă becul dvs. este conectat la aplicația Mi Home, pur și simplu cereți-i asistentului Google să facă acest lucru și acesta îl va stinge pentru dvs.

Cu proiectoarele Xiaomi, vă veți odihni nu doar pe dumneavoastră, ci și ochii - lumina reflectată este mult mai blândă decât cea emisă direct de televizoare.

Mi Smart Projector 2 Pro

În spatele prețului mai mare al produsului se află soluții tehnologice mai bune. Următoarea treaptă pe drumul marelui spectacol la îndemâna casei tale este Mi Smart Projector 2 Pro și luminozitatea crescută a imaginii la 1.300 de lumeni, care îți permite să urmărești filme și seriale chiar și într-o zi însorită.

O îmbunătățire suplimentară este utilizarea autocorecției multidirecționale, care ajustează și redimensionează imaginea la orice schimbare de poziționare a dispozitivului.

Posibilități mari sunt acum disponibile și într-un spațiu mic. O distanță de numai 2 metri față de perete vă va garanta o imagine cu diagonala de 80", la 2,5 metri vă va permite să afișați deja o imagine de 100", iar la numai 3 metri se va traduce într-o imagine de până la 120"!

Xiaomi Mi Laser Projector 150''

Acesta este un model care a depășit concurența și a lăsat-o cu mult în urmă. Este destul de scump, dar durabilitatea și calitatea construcției sale merită fiecare bănuț. Xiaomi Mi Laser Projector 150'' poate afișa o imagine cu o diagonală de până la 80'' de la o distanță de numai 14 cm de la suprafața pe care este proiectată.

Pe măsură ce distanța crește, imaginea devine din ce în ce mai mare, iar la o distanță de 49 cm față de perete, proiectorul poate afișa o imagine cu o diagonală de până la 150''!

Proiectorul laser Xiaomi Mi este proiectat cu ochii dvs. în minte, un senzor încorporat în proiector va diminua lumina atunci când vă apropiați de sursa de imagine.

Deveniți un maestru planificator de evenimente!

Cu dispozitivele Xiaomi veți deveni un adevărat specialist în crearea de spectacole de neuitat, întâlniri de film, vizualizarea fotografiilor din escapadele de vacanță sau evenimente sportive.

Toate acestea vor căpăta o nouă calitate atunci când vor fi combinate cu unul dintre proiectoarele noastre.

Trăiți viața la maxim cu cele mai bune soluții.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.