Selfie Stickuri Xiaomi

Selfie Stickuri Xiaomi

Sezonul de vacanță este în plină desfășurare!

Ca în fiecare an, alegerea destinației de vacanță nu este cea mai ușoară, dar probabil că abia așteptați să vă bucurați de odihna pe care v-o oferă călătoria.

Cu toate acestea, atunci când pornești în aventură, nu uita de rucsacul plin de gadgeturi pentru ca amintirile de vacanță să dureze pentru totdeauna. Echipa de vis cu smartphone-ul și selfie stick-ul ar trebui să fie pe lista lucrurilor pe care trebuie să le iei cu tine.

Nu ești sigur ce selfie stick este potrivit pentru tine? Aruncă o privire mai atentă la modelele noastre și descoperă care este cel mai potrivit pentru tine!

 

Conectați-l și faceți clic!

Dacă nu aveți multe cerințe sau dacă biletele de avion v-au ocupat o mare parte din buget, atunci Mi Selfie Stick este pentru dumneavoastră! Mi Selfie Stick este cea mai simplă versiune de bază a bățului foto din gama Mi-Home.ro.

Nu aveți nevoie de baterii sau de asociere Bluetooth pentru a vă bucura de fotografii minunate care vă sunt la îndemână. Tot ce ai nevoie este o mufă mini-jack de 3,5 mm pe smartphone-ul tău și ești gata de plecare! Mi Selfie Stick măsoară până la 70 cm în lungime atunci când este desfășurat, astfel încât puteți surprinde chiar și cele mai vaste peisaje chiar în spatele dvs.

Capul rotativ (unghi de rotație de 270°), mânerul anti-alunecare și tija cu sistem de blocare sunt, de asemenea, must-have-uri, care îi conferă multe puncte în ceea ce privește funcționalitatea și caracterul practic.

Selfie la cerere

Mi Bluetooth Selfie Stick este o versiune îmbunătățită a Mi Selfie Stick cu Bluetooth 3.0, permițându-vă să realizați selfie-ul perfect cu un singur clic, datorită procesului simplu și rapid de împerechere între dispozitiv și smartphone-ul dumneavoastră.

Designul său ușor, dar robust, îl face partenerul perfect pentru orice călătorie, în timp ce greutatea redusă (133 g) și dimensiunile (19 cm atunci când este pliat) vor asigura un confort complet în timpul transportului.

În plus, Mi Bluetooth Selfie Stick este echipat cu un indicator luminos, a cărui culoare vă va oferi dintr-o privire informații despre nivelul de încărcare a bateriei.

Doi în unu?

Mi Selfie Stick Tripod este un trepied și un stick foto într-unul singur! Acesta combină ambele funcții, ceea ce face ca utilizarea sa să fie mult mai largă. Telecomanda Bluetooth (3.0) autonomă, care este parte integrantă a dispozitivului, vă va elibera mâinile și vă va permite să încadrați scena așa cum doriți.

Trepiedul Mi Selfie Stick Tripod se distinge nu numai prin designul său integrat, ci și prin capul de prindere (360°), reglabil de la 56 la 89 mm. Dimensiunea compactă a trepiedului, de doar 155 de grame, îi sporește ergonomia la maximum, făcându-l un dispozitiv care să încapă în buzunar.

Visezi la fotografii și videoclipuri fără neclarități? Mi Selfie Stick Tripod o va face pentru tine!

Concentrare sub control

Trepiedul Mi 4K Action Camera Tripod este un trepied dedicat camerei sport Mi 4K Action Camera pe care o veți găsi pe raftul virtual al Mi-Home.ro. Ușurința și portabilitatea sunt caracteristicile dispozitivului, ieșind în față și făcându-l mai atractiv decât concurența.

Imaginați-vă fotografiile bogate în detalii care, datorită trepiedului pliabil, vor fi la ordinea zilei. Obțineți cele mai frumoase fotografii posibile cu o singură telecomandă Bluetooth (3.0) și un control complet al panoramării la 360°.

Apreciați construcția din aliaj de aluminiu 100% din aliaj de aluminiu a trepiedului Mi 4K Action Camera și suprafața sa antiderapantă, asigurând o durabilitate ridicată și fotografii mai sigure (chiar și sub apă!).

Întotdeauna cu tine

Probabil că ați înțeles deja că există un motiv pentru care bastoanele selfie au cucerit inimile utilizatorilor de smartphone-uri și alte dispozitive electronice din întreaga lume în ultimii ani.

Acestea sunt capabile să îmbunătățească semnificativ calitatea fotografiilor la un cost relativ scăzut și reprezintă soluția ideală pentru diverse călătorii, drumeții și excursii.

Ați găsit modelul preferat dintre cele enumerate mai sus?

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.