Telefoanele POCO

Telefoanele POCO

Cea mai bună cameră foto disponibilă pe un smartphone POCO

Este binecunoscut faptul că smartphone-urile POCO sunt renumite pentru performanța și viteza lor peste medie.

Pe lângă un procesor puternic, o baterie de lungă durată și o rată de reîmprospătare ridicată, acestea se mândresc și cu o gamă largă de capacități fotografice care, cu puțină practică, vă vor deschide noi orizonturi.

Mai jos veți găsi specificațiile exacte ale camerelor foto ale smartphone-urilor POCO pentru a vă ajuta să vă decideți dacă doriți să cumpărați singurul și unicul...

 

Definiția excelenței

Începem cu NIVELUL ridicat și performanța ridicată, POCO F2 Pro în toată splendoarea sa. Pe lângă procesorul octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 865 și ecranul AMOLED de 6,67", smartphone-ul se mândrește cu capacități fotografice care îi vor satisface chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

Camera frontală (20 MP), cu designul său retractabil mecanic, nu este doar inovatoare, ci și practică. Pe panoul din spate veți găsi nu mai puțin de patru camere foto, dintre care fiecare are un rol prestabilit.

Camera principală, camera ultraangulară, telemacro și senzorul de adâncime ating următorii parametri, respectiv:

- 64 MP, Sony IMX686, ƒ/1,89, 1/1,7″, 1,6 μm,

- 13 MP, ƒ/2,4, ƒ/2,4, unghi de vizualizare de 123°,

- 5 MP, ƒ/2.2, 1.12µm, autofocus (3-7cm),

- 2 MP, ƒ/2,4, 1,75μm.

 

Mai mult, sau POCO X3 Pro!

POCO X3 Pro este sinonim cu performanțele care ar putea fi invidiate de multe flagship-uri high-end. Cu toate acestea, o baterie de 5160 mAh și o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz nu sunt tot ceea ce are de oferit.

În plus față de capul standard al periuței de dinți electrice Mi Electric Toothbrush Head Regular, aveți opțiunea de a achiziționa alte două tipuri pentru dinți și gingii foarte sensibile.

Domeniul acestui smartphone este, de asemenea, un set de patru camere foto de înaltă calitate, care vor ieși în apărare din aproape orice situație:

- Cameră principală de 48 MP (deschidere ƒ/1,6, Super Pixel 4-in-1, 0,8μm, PDAF),

- Cameră macro de 2MP (deschidere ƒ/2.4, autofocus 4cm),

- Senzor de adâncime de 2 MP (diafragmă ƒ/2.4).

POCO X3 Pro, pe lângă obiectivele cu o mare varietate de utilizări (de la modul ultra la macro), vă va surprinde și prin numărul de moduri pe care le are la dispoziție din meniul său. Pe lângă modurile standard, cum ar fi portret, panoramă, noapte și pro, veți găsi, de asemenea, o serie de moduri care vă vor duce atât fotografiile, cât și videoclipurile la un nivel mai înalt.

Modurile de expunere nocturnă și de expunere lungă sunt perfecte pentru condiții de iluminare dificile, iar efectele lor vă vor depăși cele mai nebănuite așteptări. Iar modurile precum caleidoscop, slow motion sau modul clonă vă vor stimula creativitatea și vă vor permite să creați conținut bogat din punct de vedere vizual.

E timpul pentru o bestie: POCO F3 5G

Cel mai rapid, cel mai performant, cel mai puternic - acesta este POCO F3 5G. Acesta este un smartphone care nu face compromisuri! Un procesor puternic și un spațiu de stocare de mare viteză sunt doar o avanpremieră a ceea ce ne așteaptă...

Și va fi din ce în ce mai bine! Nu numai din punct de vedere tehnologic, ci și fotografic. Captați lumea din perspective diferite cu ajutorul capacităților uimitoare ale camerelor foto echipate cu inteligență artificială.

Capturați lumea din jurul dvs. în detaliu, intrați în lumea macro, obțineți o fotografie amplă dintr-o singură dublă. Puteți face toate acestea cu până la trei obiective pline de funcții:

- principal 48 MP (deschidere ƒ/1,79, 1/2", 1,6µm),

- 8MP cu unghi larg (deschidere ƒ/2.2, unghi de vizualizare de 119°),

- 5 MP telemacro (deschidereƒ/2,4, autofocus 3-7cm).

Indiferent de momentul zilei, Night Mode 2.0 scoate în evidență tot ce este mai bun din fotografiile dvs. fără a sacrifica profunzimea sau contrastul. Când filmați video, aveți la îndemână zoomul audio și modurile video duale, cu o gamă de efecte.

O decizie grea?

Indiferent de modelul pe care îl alegeți, va fi... o alegere bună! Smartphone-urile POCO oferă componente de înaltă calitate la toate gamele de preț, fără a vă dezamăgi în ceea ce privește utilizabilitatea, fotografia sau aspectul vizual.

Dezlănțuiți-vă creativitatea cu POCO. Alege calitatea - alege POCO!

div class="xiaomi_content" style="padding: 0 0;">

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.