Jucărie laser pentru pisica ta

Jucărie laser pentru pisica ta

Ce fac pisicile când oamenii nu sunt acasă?

Se scarpină, se cațără, se întind și se mai plictisesc puțin. Dar ce-ar fi dacă ar putea să se joace, fără se obosească și să devină letargici, dar și fără să spargă pahare sau vaze? Dacă visezi să îi oferi pisoiului tău o experiență distractivă sigură și un moment deosebit - citește acest articol!

O siluetă de felină

O jucărie care să vă distreze pisica în absența dvs. poate face mult mai mult decât vă așteptați. Nu numai că va combate plictiseala, dar îi va oferi și un plus de activitate! Păstrați-vă animalul de companie sănătos, motivându-l să-și sporească mobilitatea prin joc. Cu acrobațiile suplimentare, animalul tău de companie va arde câteva calorii și va obține un fizic cu adevărat de felină. După o rundă atât de intensă de sărituri și lupte, nu va mai avea energia necesară pentru alte năzbâtii. Întoarceți-vă acasă, unde vă va aștepta animalul dvs. de companie fericit. Cum se realizează toate acestea? Răspunsul este un gadget cu urechiușe numit Petoneer Cat Laser Toy. Vă vom spune mai multe despre ceea ce poate face într-o clipă.

Cum funcționează?

Este un dispozitiv mic, alb, sub forma unei pisici, care direcționează un flux de lumină din ochiul său și îl proiectează pe orice suprafață din casa dumneavoastră. Repoziționarea rapidă a punctului roșu va acționa ca un magnet pentru orice pisicuță. Petoneer Cat Laser Toy poate fi pornită prin intermediul unui buton mic de la baza figurinei sau prin intermediul aplicației Petroneer. Acesta este locul în care salvați programul de divertisment al animalului dumneavoastră de companie. Prin setarea orei, a modului și a duratei de joc, aveți acces deplin la modificarea scenariului de joc "pisica și punctul" pe care l-ați ales. În plus, Petoneer Cat Laser Toy, vă puteți juca personal cu animalul dvs. de companie, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Controlați singur laserul, prin intermediul aplicației, și urmăriți cum pisica dvs. pierde și găsește laserul făcând o mutră ciudată.

Planifică fiecare minut de distracție!

Tocmai v-ați schimbat locul de muncă sau rutina de acasă? Nu vreți să renunțați la joaca zilnică cu animalul dvs. de companie? Planificați-vă ședințele astfel încât să nu schimbați ritualurile existente ale pisicii dumneavoastră. Stabiliți prima ședință pentru ora 7 dimineața, pentru a vă oferi o pauză înainte de a vă pregăti pentru muncă dimineața. Alegând momentele în care jucăria cu laser pentru pisici Petoneer Cat Laser Toy va porni singură și va oferi atracții pentru felina ta, te scapă de rolul de unic tutore al blănoasei tale neastâmpărate.

Conectează-te cu alte echipamente TUYA

Dispozitivele TUYA vă sunt familiare și câteva dintre ele au deja un loc în casa sau în apartamentul dumneavoastră? Cu ajutorul aplicației TuyaSmart, puteți integra cu ușurință funcționarea jucăriei Petoneer Cat Laser Toy cu alte gadgeturi TUYA. Creați un imperiu felin pentru animalul dvs. de companie, construindu-i propria casă inteligentă.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.