Radiatorul portabil Xiaomi Smart Tower Heater Lite

Radiatorul portabil Xiaomi Smart Tower Heater Lite

V-ați săturat să înghețați în propria casă? Caloriferele dvs. nu fac față temperaturii de afară? Posibil treceți de la încălzirea pe gaz la cea electrică? Noi avem soluția pentru dvs.: o adevărată casă inteligentă! Citiți articolul nostru, aflați mai multe despre Xiaomi Smart Tower Heater Lite și convingeți-vă că este cea mai bună alegere pentru toate bugetele.

Încălziți-vă!

Nu doriți să lăsați caloriferul pornit toată ziua, pentru a economisii, dar vă doriți să vă întoarceți într-o locuință încălzită după programul de lucru? Economisiți bani prin setarea temporizatorului lui Xiaomi Smart Tower Heater Lite pe telefonul dvs. Xiaomi, sau de pe orice alt dispozitiv smart. Nu ar trebui să vă ia mai mult de 3 secunde pentru a modifica modalitatea de funcționare sau pentru a porni încălzirea. Puteți programa în orice moment ora la care Xiaomi Smart Tower Heater Lite va începe să funcționeze. În acest fel, după o călătorie lungă, veți intra în casa dumneavoastră încălzită și veți simți imediat căldura care vă va învălui, fără nicio întârziere! Economisiți la capitolul încălzire fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul.

Unghi mare de distribuție a căldurii

Uitați de risipa de energie, radiatorul inteligent pentru casă Xiaomi reduce cantitatea de energie consumată. Datorită unghiului mare de ventilație de 70°, căldura este distribuită uniform în întreaga încăpere, fără încălzirea inutilă a pereților și a mobilierului. Puteți amplasa Xiaomi Smart Tower Heater Lite oriunde în camera de zi sau în camera dvs. și vă puteți bucura de o atmosferă confortabilă și primitoare.

Funcție inteligentă de menținere a temperaturii constante

Doriți să mențineți o temperatură constantă în casa sau apartamentul dvs.? Cu ajutorul radiatorului inteligent Xiaomi, acest lucru va deveni foarte simplu. Veți fi ajutat de un termostat care permite dispozitivului să funcționeze intermitent în loc să încălzească continuu, crescând sau scăzând intensitatea în funcție de starea temperaturii din încăpere.

Personalizați în funcție de nevoile dumneavoastră!

Puteți alege până la patru moduri de utilizare pentru Xiaomi Smart Tower Heater Lite. Primul are cea mai mare putere și va încălzi cel mai rapid o cameră rece. Modul cald are o intensitate redusă, deci este ideal dacă este nevoie doar de încălzirea camerei. În plus față de aceste două opțiuni, puteți alege, de asemenea, o setare de încălzire naturală sau puteți activa funcția de ventilație, care va crește fluxul de aer din locuința dumneavoastră. Utilizați aceste setări în mod liber împreună cu un temporizator care vă va ajuta să setați timpul de funcționare a radiatorului de la 0 la 8 ore. Termostatul încorporat vă va ajuta să păstrați controlul asupra temperaturii din locuința dvs.

Doriți să aflați chiar mai multe despre Xiaomi Smart Tower Heater Lite? Vizitați fișa produsului făcând clic aici și aflați totul înainte de a-l cumpăra. De asemenea, vă încurajăm să vă înscrieți la Newsletter, unde apar cele mai recente articole de pe blog și ofertele curente, împreună cu codurile de reducere!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.