Viața smart în mașină cu Xiaomi

Viața smart în mașină cu Xiaomi

Costurile combustibilului cresc pe zi ce trece, însă, din fericire, prețurile noastre rămân stabile. Doriți să vă aranjați puțin interiorul mașinii? Vedeți articolul de astăzi despre... accesoriile auto Xiaomi!

Pentru cei care nu pierd timpul

Nu trebuie să fiți un șofer profesionist pentru a înțelege că se pierde foarte mult timp în ambuteiajele zilnice. Cu toate acestea, există modalități de a recupera într-un fel sau altul acele minute pierdute. Dacă petreceți mult timp în mașină, vă puteți încărca telefonul, bateria externă sau chiar ambele în timp ce conduceți! Posesori de țigări electronice, probabil că veți fi fericiți să aflați că nu mai trebuie să alegeți între o țigară și o dependență... Iată ce vă va oferi încărcătorul auto Mi Dual-Port Car Charger (37W), care vă vă oferi acces dublu la energie. Montați dispozitivul în locul potrivit și bucurați-vă de un smartphone, o bateria externă, căști sau un laptop încărcate permanent. Lista poate continua și există o singură concluzie: veți încărca tot ceea are nevoie de electricitate, atât dvs., cât și pasagerii din mașina dvs.

Pentru individualiști

Nu vă plac cablurile inutile și credeți în principiul: cu cât mai simplu, cu atât mai bine? Încărcătorul auto wireless Mi Wireless Car Charger (20W) vă va satisface cu siguranță. Este o soluție cu adevărat versatilă, care combină o serie de funcții. În primul rând, acesta acționează ca un suport pentru smartphone-ul dvs. atunci când sunteți pe drum și, în al doilea rând (și pentru unii cel mai important), încarcă wireless telefonul prin "îmbrățișarea" sa. Asigură-te că telefonul tău mobil acceptă încărcarea inductivă și călătoriile tale vor deveni brusc și mai convenabile. Dacă vă place să faceți mai multe lucruri în același timp, încărcătorul auto Mi Wireless Car Charger (20W) este exact ceea ce vă trebuie. Pur și simplu porniți încărcătorul și acesta se va adapta la smartphone-ul pe care îl introduceți în interiorul său. Puterea de 20 W vă va face telefonul să funcționeze din nou în cel mai scurt timp. Nu uitați că puteți utiliza încărcătorul auto fără fir Mi Wireless Car Charger (20W) și în mod tradițional, conectându-l la smartphone-ul dvs. cu un cablu USB-C.

Primul nivel de siguranță

Am vorbit puțin despre ceea ce puteți face pe drum pentru a profita la maximum de acest timp. Cu toate acestea, merită să vă reamintim că trebuie să aveți grijă de câteva lucruri înainte de a pleca. Conform recomandărilor, ar trebui să se acorde atenție, printre altele, stării talonului și presiunii din pneuri. N oul compresor de aer electric portabil Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S este perfect pentru această din urmă sarcină. Îl puteți folosi chiar înainte de a pleca sau îl puteți pune în mașină și să-l folosiți pe drum sau după ce ați ajuns la destinație. Compresorul de aer electric portabil Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S va fi la fel de util într-o excursie cu bicicleta ca și pe câmp sau pe plajă. Dacă vă amintiți în ultima clipă să luați cu dvs. pompa Xiaomi, nu vă faceți griji, o puteți încărca cu un cablu USB-C folosind, de exemplu, încărcătorul auto Mi Dual-Port Car Charger (37W) menționat mai sus.

Al doilea nivel de siguranță

După ce v-ați asigurat că mașina dvs. este eficientă și sigură, puteți face un pas mai departe prin montarea unui dispozitiv de înregistrare video Xiaomi. Acesta vă va permite să înregistrați orice comportament neobișnuit atât pe drum, cât și în parcare. Accesați imaginile înregistrate de Mi Dash Cam 1S și supravegheați-vă mașina. Camera va oferi o înregistrare clară chiar și în timpul nopții, datorită vizibilității nocturne STARVIS de calitate superioară. Verificați cu ușurință ce se întâmplă în garajul dvs. prin intermediul aplicației mobile Mi-Home și asigurați-vă că nu pierdeți nimic.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.