Cum instalez aplicația Mi Home pe telefonul meu Xiaomi?

Cum instalez aplicația Mi Home pe telefonul meu Xiaomi?

Aplicația mobilă Mi Home (Xiaomi Home) este un fel de centru de comandă pentru dispozitivele Xiaomi, permițându-vă să le controlați comportamentul, dar oferind, de asemenea, acces la o mulțime de informații utile. Pentru utilizatorii mai avansați, vă așteaptă un sistem extins de programare automatizată, care deschide multe posibilități care vă fac viața mai ușoară și, în același timp, mai plăcută. Înainte de a trece la procesul de instalare, să aruncăm o privire la avantajele de a avea o aplicație în biblioteca telefonului dvs. pentru produsele selectate.

Xiaomi Smart LED Bulb Essential (White & Color)
Pentru Ziua Îndrăgostiților care se apropie cu pași repezi, merită să investești în iluminatul inteligent care, prin simpla apăsare a unui buton sau printr-o simplă comandă vocală, umple camera cu culori romantice, creând atmosfera potrivită pentru o seară de neuitat!

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite
Atunci când observați un purificator de aer care zumzăie ușor în colțul camerei, să știți că îi puteți controla de la distanță funcționarea, să verificați data sugerată pentru înlocuirea filtrului și să creați automatizări care să permită unității, de exemplu, să treacă singură la modul de noapte atunci când se atinge o anumită oră.!

Mi Body Composition Scale 2
Ai un cântar care te așteaptă în baie pentru a verifica cu exactitate progresul făcut în rezoluțiile de Anul Nou? Dacă da, foarte bine - puteți să vă împerecheați dispozitivul cu aplicația și să vă bucurați de un istoric al realizărilor și de o analiză detaliată a compoziției corporale, mereu la îndemâna dumneavoastră!

Xiaomi Smart Blender
Conectați-vă dispozitivul la aplicația Mi Home și răsfoiți sute de rețete online pentru smoothie-urile, supele, deserturile sau băuturile calde preferate. Începeți să încălziți de pe smartphone și veți avea o masă gata pregătită care vă așteaptă când ajungeți acasă de la serviciu sau de la sală!

Xiaomi Humidifier 2 Lite
Ne aflăm în plin sezon de folosire a sistemelor de încălzire, ceea ce afectează în mod negativ nivelul de umiditate din locuința dumneavoastră. Setați orele de funcționare a umidificatorului pe telefon, în aplicația Mi Home, sau treceți la modul automat, astfel încât dispozitivul să aibă grijă de condițiile optime din locuința dvs.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
Stând confortabil pe canapea, planificați orele de lucru ale aspiratorului, vizualizați harta virtuală pe care a creat-o și verificați cât de plin este recipientul de praf. Toate acestea și multe altele pot fi găsite în aplicația Mi Home!

Cum se instalează?

Pe Android
Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faceți este să lansați aplicația Play Store de pe telefon, să vă conectați la contul Google și să căutați aplicația Mi Home. Faceți clic pe "Install" și gata, de acum înainte vă puteți bucura de toate avantajele dispozitivelor inteligente Xiaomi!
Nu găsiți aplicația în magazin? Faceți clic aici și vă vom duce direct la ea.

Pe iOS
Deții un telefon inscripționat cu mărul mușcat? Procedura în acest caz este la fel de simplă. Lansați App Store pe smartphone, conectați-vă, apoi localizați și descărcați aplicația Mi Home.
Nu găsiți aplicația în magazin? Faceți clic aici și vă vom duce direct la aplicație.

Vizitați blogul nostru pentru mai multe știri, curiozități, recenzii și sfaturi rapide. De asemenea, vă încurajăm să ne urmăriți profilul de Facebook și să vă înscrieți la newsletter-ul nostru. Fiți pe fază MiFani, pentru următorul articol!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.