Cum șterg contul Google de pe telefonul meu Xiaomi?

Cum șterg contul Google de pe telefonul meu Xiaomi?

Doriți să eliminați un cont Google de serviciu sau privat de pe smartphone-ul dumneavoastră Xiaomi, POCO sau Redmi? Am pregătit ghidul de astăzi special pentru dvs. Deci, să trecem la fapte. În continuare, citiți cum să ștergeți un cont Google.

Primul pas

Faceți clic pe pictograma Google de pe smartphone. Apoi, când se deschide browserul, atingeți cele trei puncte din dreapta imaginii de profil a contului Google. Selectați Setări și apoi elementul cu adresa dvs. de e-mail. Selectați contul pe care doriți să îl ștergeți.

Pasul doi

Acțiunile anterioare ar trebui să vă ducă la fila Settings (Setări) intitulată Accounts and Synchronisation (Conturi și sincronizare). Derulați până în partea de jos a paginii și selectați Google. Dacă aveți mai mult de un cont Google, va trebui să îl selectați din nou pe cel pe care doriți să îl eliminați de pe smartphone-ul Xiaomi, POCO sau Redmi. Chiar în partea de jos a ecranului veți vedea 3 puncte cu mențiunea More (Mai multe). Faceți clic pe ele și apoi pe Ștergeți contul. Pe ecran va apărea un mesaj care vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să efectuați această acțiune. Dacă sunteți sigur, confirmați alegerea dvs. făcând clic pe Ștergere cont.

Gata!

Pentru mai multe tutoriale utile, vizitați blogul nostru și profilul nostru de Facebook. Pentru a vă asigura că nu pierdeți cele mai recente promoții, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.