Cum se resetează o trotinetă electrică Xiaomi?

Cum se resetează o trotinetă electrică Xiaomi?

Aveți nevoie să efectuați o resetare rapidă a trotinetei Xiaomi? Indiferent de motiv, veți găsi soluția chiar aici! Aruncați o privire mai jos pentru a afla răspunsul la întrebarea: Cum se resetează o trotinetă electrică Xiaomi?

Pasul 1
Opriți trotineta Xiaomi cu ajutorul butonului de alimentare de pe ghidon și așteptați câteva secunde pentru a vă asigura că trotineta este complet oprită.

Pasul 2
Țineți apăsat în același timp butonul de pornire și maneta de frână, situată pe ghidon. Țineți-le apăsate timp de aproximativ 5 secunde sau până când se aprinde lumina LED.

Pasul final
Pentru a finaliza resetarea, eliberați butoanele. După această secvență de acțiuni, setările din fabrică ale scuterului Xiaomi vor fi restabilite. În multe cazuri, acest lucru va rezolva problemele de performanță ale dispozitivului.

Rețineți că resetarea trotinetei dvs. poate șterge datele stocate anterior, cum ar fi conexiunile Bluetooth salvate. Țineți cont de acest lucru înainte de a efectua o resetare.

Pentru mai multe sfaturi rapide vizitați blogul nostru, pe care îl puteți găsi aici!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.