Aveți grijă de animalele dvs. de companie cu Xiaomi

Aveți grijă de animalele dvs. de companie cu Xiaomi

Odată cu trecerea sărbătorilor, merită să vă gândiți nu numai la prieteni și familie, ci și la animalele de companie. Trebuie să plecați din oraș, sau trebuie să ajungeți la birou? Asigurați-vă că prietenilor dvs. blănoși nu le lipsește nimic cât timp sunteți plecat! Xiaomi Smart Pet Fountain

Hrănirea inteligentă a animalelor 24 de ore din 24

Aveți o mulțime de responsabilități pe cap și nu doriți să vă neglijați animalul de companie mult iubit din motive ce țin de muncă? Avem o soluție care vă va înlătura cel puțin câteva dintre griji. Imaginați-vă că puteți porționa mesele animalului dumneavoastră de companie o dată pe săptămână, în loc de mai multe ori pe zi, fără a le permite să mănânce prea mult sau să devină obezi. Așa funcționează Take Care of Pets cu alimentatorul inteligent pentru animale de companie Xiaomi Smart Pet Food Feeder, care va distribui hrana în funcție de instrucțiunile dvs.! În fiecare zi, la aceleași ore, mâncarea va fi pregătită pentru animalul dvs. de companie. Animăluțul dvs. își va păstra rutina zilnică, iar dvs. veți șterge de pe lista de sarcini planificarea meniului său.

Pentru cățeluși și câini adulți

Indiferent de vârsta animalului dvs. de companie, un pic de rutină stabilă cu siguranță nu-i va face rău. Încă din primele luni de viață, animalul dvs. de companie va învăța programul zilnic, atât al lui, cât și al dvs. Astfel, vă va fi mai ușor să planificați plimbările și va avea un efect pozitiv asupra stării sale de sănătate. Aveți nevoie doar de foarte puțin pentru a experimenta beneficiile utilizării Xiaomi Smart Pet Food Feeder.

Păstrați-vă animăluțele hidratate

Hidratarea regulată este la fel de importantă în timpul lunilor de vară ca și în timpul iernii. Merită să vă asigurați că animalele de companie au acces ușor la apă potabilă curată în orice moment al zilei sau al nopții. Este exact ceea ce va face distribuitorul inteligent de apă - Xiaomi Smart Pet Fountain -. Dozatorul de apă nu numai că va oferi o sursă permanentă de H2O, dar va atrage și atenția animalului dumneavoastră de companie. Fluxul activ va stârni interesul animalului dvs. de companie și îl va încuraja să ia o gură de apă proaspătă din acest dispozitiv ingenios.

Liniște sufletească la orice oră

Când vine vorba de beneficiile unei hidratări regulate, nu suntem diferiți de animale. Ca și noi, au nevoie de acces constant la apă potabilă proaspătă pentru ca organismul lor să funcționeze corect. Hidratarea regulată reduce riscul de boli grave ale rinichilor și ale tractului urinar, ceea ce se traduce prin vizite mai puțin costisitoare la specialiștii veterinari. Și tu vrei să te asiguri că animalul tău de companie are cele mai bune condiții de trai posibile? Luați în considerare posibilitatea de a spăla mai des bolul de apă sau investiți într-o soluție inteligentă de la Xiaomi. Fântâna inteligentă Xiaomi Smart Pet Fountain vă așteaptă deja pe Mi-Home.ro.

Sunteți interesați de dispozitivele inteligente Xiaomi concepute pentru câini și pisici? Comandați-le azi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.